Ανεπίσημη φωτογραφία του νέου ανοικτού οχήματος της Opel
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεπίσημη φωτογραφία του νέου ανοικτού οχήματος της Opel

Νέο Cabrio από την Opel!

(11/3/2011)

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Opel με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει ένα νέο ανοικτό όχημα, χωρίς όμως να ανακοινώνει το όνομα του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Όπως προκύπτει όμως από τις δηλώσεις του Προέδρου της GM Ευρώπης, Nick Reilly, είναι πιθανό να φέρει το όνομα Calibra ή Manta!

H εξέλιξη του αυτοκινήτου ανακοινώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με την Opel να αναφέρει ότι το νέο ανοικτό της μοντέλο θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική του μικρομεσαίου Astra, και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2013. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία άφησε το σχετικό «υπονοούμενο» πως το νέο αυτοκίνητο θα ονομάζεται Astra Cabrio, πράγμα που φαίνεται τελικά ότι μπορεί να μην ισχύει, μετά από τις σχετικές δηλώσεις του Προέδρου της GM Ευρώπης, Nick Reilly.Ο Nick Reilly ανέφερε στην έκθεση της Γενεύης, ότι: «Λόγω της ύφεσης μερικά οχήματα άργησαν να παρουσιαστούν όπως για παράδειγμα το νέο GTC (δηλαδή η τρίθυρη εκδοχή του νέου Astra). Τώρα όμως θα παρουσιάσουμε ένα ανοικτό όχημα που θα συμπληρώσει τη γκάμα με τον καλύτερο τρόπο», ενώ συνέχισε: «Είμαστε δύο χρόνια πριν την παρουσίαση του, ενώ αυτό σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει ένα εντελώς ξεχωριστό αυτοκίνητο. Θα χρησιμοποιεί αρκετά μέρη από το Astra, όμως δεν θα ονομάζεται Astra. Μάλιστα είναι πιθανή η χρήση κάποιου ονόματος από το παρελθόν, όπως Calibra ή Manta»!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι σε συνέχεια της κοινής συμφωνίας μεταξύ διοίκησης και εκπροσώπων των εργαζομένων στη φάση αναδιοργάνωσης του εργοστασίου της Opel στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας, αποφασίστηκε η παραγωγή του νέου αυτού Cabrio εκεί (Γκλίβιτσε) μαζί με άλλες εκδόσεις του Astra.
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER