Tο νέας γενιάς Wrangler θα έχει την δυνατότητα αφαίρεσης των θυρών του.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέας γενιάς Wrangler θα έχει την δυνατότητα αφαίρεσης των θυρών του.

Aλλάζει το Wrangler

4.140 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Το νέας γενιάς Wrangler «συνελήθφη» καμουφλαρισμένο, αποκαλύπτοντας όμως πολλά νέα στοιχεία και δυνατότητες όσον αφορά στο εσωτερικό του. Δείτε περισσότερα.

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας που δείχνουν το εσωτερικό και την εξωτερική εμφάνιση του Jeep Wrangler νέας γενιάς. Με το καμουφλάζ στην εμφάνιση του να βρίσκεται πραγματικά παντού είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαπιστωθούν αν έχουν γίνει και ποιες είναι οι αλλαγές.

Θα προσφέρονται ως επιλογές θερμαινόμενα καθίσματα και εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού.

Θα προσφέρονται ως επιλογές θερμαινόμενα καθίσματα και εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι φωτογραφίες όμως από την καμπίνα του Wrangler φαίνεται πως προδίδουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ καθαρά ο πίνακας οργάνων λόγω της θέσης από την οποία τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, όμως για τον ίδιο λόγο μπορούν να γίνουν διακριτές πολλές λεπτομέρειες στο κέντρο του ταμπλό και το σύστημα infotainment.
 
Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι το νέας γενεάς Wrangler θα λάβει δάνειο την πιο πρόσφατη έκδοση της 8.4 ιντσών οθόνης του Fiat Chysler αλλά και μια οθόνη 7 ιντσών θα είναι ενσωματωμένη στο πίνακα οργάνων. Επιπλέον, θα προσφέρονται ως επιλογές θερμαινόμενα καθίσματα και εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού ενώ το εσωτερικό θα διακοσμείται από μέταλλο σε διαφορές αποχρώσεις.
Αλλα πράγματα που μπορούν να διαπιστωθούν είναι ότι το νέας γενιάς Wrangler θα έχει την δυνατότητα αφαίρεσης των θυρών του δίνοντας στο μοντέλο ένα χαρακτήρα πιο ανοιχτό στο περιβάλλον. Τέλος, συμφωνά με πληροφορίες θα διατίθεται με χειροκίνητο αλλά και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το JL Wrangler και το 4θύρο Wrangler Unlimited, όπως φημολογείται, θα μπουν στη γραμμή παραγωγής τον Νοέμβριο στις εγκαταστάσεις  της FCA στο Τοledo.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
skoda