DS 3 και DS 3 Cabrio f/l
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS 3 και DS 3 Cabrio f/l

3.308 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2016)

Έξι χρόνια μετά το αρχικό λανσάρισμα των DS 3 και DS 3 Cabrio, ήρθε η ώρα για το απαραίτητο φρεσκάρισμα τους από την πολυτελή μάρκα της Citroen.

Τα αναβαθμισμένα μοντέλα είχαν υποστεί άλλη μία ανανέωση το 2014, όμως πλέον απέκτησαν ακόμη πιο μοντέρνα και «σέξι» εμφάνιση. Εξωτερικά, οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα με νέο προφυλακτήρα και νέα μάσκα, ενώ στις πιο «πλούσιες» εκδόσεις την παράσταση κλέβουν τα φώτα τεχνολογίας LED με xenon.
Στο ιδιαίτερα στιλάτο εσωτερικό των DS 3 και DS 3 Cabrio κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις, οι εντυπωσιακοί χρωματικοί συνδυασμοί και η σύγχρονη οθόνης αφής 7 ιντσών με κάμερα οπισθοπορείας Apple CarPlay, καθώς και συνδεσιμότητα MirrorLink
Να σημειωθεί ότι στον εξοπλισμό ασφαλείας συμπεριλαμβάνονται πλέον, τόσο τα συστήματα κλήσης εκτάκτου ανάγκης SOS και Assistance Pack, όσο και το σύστημα αυτόνομης πέδησης Active City Brake, το οποίο ακινητοποιεί το όχημα σε ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα, για αποφυγή σύγκρουσης σε περίπτωση που ο οδηγός αδρανήσει.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα των DS 3 και DS 3 Cabrio συναντάμε τρεις 3κύλινδρους κινητήρες βενζίνης 1,2 λτ. PureTech με απόδοση 82, 110 και 130 ίππους, δύο 4κύλινδρους 1,6 THP με ισχύ 163 και 208 ίππους και τρεις πετρελαίου 1,6 BlueHDi απόδοσης 75, 100 και 120 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center