Με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Μεταφορών, επιτρέπεται πλέον η απόκτηση ελαφρών επαγγελματικών με μεικτό έως 2,5t. και από ιδιώτες.

Με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Μεταφορών, επιτρέπεται πλέον η απόκτηση ελαφρών επαγγελματικών με μεικτό έως 2,5t. και από ιδιώτες.

Απελευθερώνονται τα Φ.Ι.Χ με μεικτό έως 2,5t.

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2014)

Σύμφωνα με το άρθρο 38 του νομοσχεδίου για τις Μεταφορές που ψηφίστηκε στις 11.12.2014, επιτρέπεται η αγορά οχημάτων μεικτής χρήσης κλειστού τύπου (Van) με μεικτό έως 2,5t. και από ιδιώτες.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 38

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τίτλο «Ρυθμίσειςθεμάτων Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Δημοσίων Έργων και άλλες διατάξεις» πουψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων την 11η Δεκεμβρίου 2014,αναφέρονται τα εξής:

«Σε φυσικά πρόσωπα, που δενασκούς επιχείρηση ή επάγγελμα και έχουν την κατοικία τους στην Ελλάδα, μπορείνα χορηγείται έως μια (1) άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου μεικτής χρήσης, μεμεικτό βάρος κάτω των 2,5t. και κλειστόαμάξωμα μη ειδοκοποιημένο, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των προσωπικών τουςαναγκών, απαγορευόμενης της άμεσης ή έμμεσης μεταφοράς με είσπραξη κομίστρουκαι με καταβολή Τελών Κυκλοφορίας ύψους αντίστοιχου των επιβατικών ιδιωτικήςχρήσης αυτοκινήτων». 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο:

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto