Απέναντι στις παραδοσιακές premium γερμανικές μάρκες

 Σχολιάστε 
38.648 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2024)
Ακόµα και µε τη συµβατική ανάρτηση µε πίσω διάταξη πολλαπλών συνδέσµων, η ποιότητα κύλισης και η άνεση θυµίζουν λιµουζίνα διπλάσιας τιµής και σίγουρα αυτά είναι
2 Φωτογραφίες »

Ακόµα και µε τη συµβατική ανάρτηση µε πίσω διάταξη πολλαπλών συνδέσµων, η ποιότητα κύλισης και η άνεση θυµίζουν λιµουζίνα διπλάσιας τιµής και σίγουρα αυτά είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν ξεκάθαρα το DS 7.

Η DS αποτελεί τη γαλλική πρόταση στον premium ανταγωνισμό με τα DS 4 και DS 7 να αποτελούν τις προτάσεις της στην πιο δημοφιλή οικογενειακή κλάση. Το DS 7 είναι ο εκπρόσωπος της μάρκας στην πιο hot κατηγορία, στα οικογενειακά SUV και βρίσκεται απέναντι σε μοντέλα όπως η Mercedes GLA (δείτε εδώ Mercedes GLA VS DS 7) και το Audi Q3 (διαβάστε εδώ Audi Q3 VS DS 7). Από την πλευρά του το DS 4 είναι η πρόταση της DS στα μικρομεσαία μοντέλα (διαβάστε πως τα πάει απέναντι στα γερμανικά premium), ωστόσο φροντίζει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό, καθώς υιοθετεί μια διαφορετική σχεδιαστική λογική.


Ακόμα και στις στροφές, το DS 4 θα βρει τρόπο να σε γοητεύσει, κυρίως με την αποτελεσματικότητα και τα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, καθώς και με την ψυχραιμία που δείχνει το σύνολο ακόμα και όταν το παρακάνεις.
2 Φωτογραφίες »

Ακόμα και στις στροφές, το DS 4 θα βρει τρόπο να σε γοητεύσει, κυρίως με την αποτελεσματικότητα και τα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, καθώς και με την ψυχραιμία που δείχνει το σύνολο ακόμα και όταν το παρακάνεις.

Από 35.950 το DS 4, από 42.300 το DS 7
 

Τώρα σχετικά με το κόστος αγορά των δύο μοντέλων, το DS 4 ανεξαρτήτως κινητήρα, προσφέρεται από το εξοπλιστικό επίπεδο Bastille με τιμή από 35.950 ευρώ για την βενζινοκίνητη έκδοση 1,2 PureTech (δείτε εδώ τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του DS 4). Στο βασικό εξοπλισμό του DS 4 μεταξύ άλλων θα συναντήσουμε 7 αερόσακους, διζωνικό κλιματισμό, ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας, κάμερα οπισθοπορείας και 10άρα οθόνη αφής.

Το DS 7 τώρα, η έκδοση Bastille είναι διαθέσιμη μόνο με τον κινητήρα diesel (από 42.300 ευρώ), μόνο που εδώ η οθόνη είναι 12,3 ιντσών, όπως και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Έπειτα όλες οι plug-in εκδόσεις προφέρονται στο επόμενο επίπεδο εξοπλισμού Performance Line με τιμή από 55.150 ευρώ για την έκδοση των 225 ίππων (δείτε εδώ τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του DS 7). Εξοπλιστικά τα σημαντικότερα επιπλέον στοιχεία της Performance Line είναι το έξυπνο σύστημα ανάρτησης που είδαμε πριν και οι προβολείς LED, με φώτα ημέρας LED "DS Light Veil".

 

Σελίδα 1Οι premium Γάλλοι: DS 4 και DS 7 απέναντι στους Γερμανούς
Σελίδα 2Απέναντι στις παραδοσιακές premium γερμανικές μάρκες
YARIS VAN
OPEL