Jeep Grand Cherokee
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Grand Cherokee

«Δανεικά» από τη Stelvio

2.235 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Σύμφωνα με φήμες είναι πιθανό να συνεταιριστούν η Alfa Romeo με τη Jeep, προκειμένου το νέο Grand Cherokee να χρησιμοποιεί την εξελιγμένη πλατφόρμα Giorgio της Stelvio.

Ο επικεφαλής της FCA,  Sergio Marchionne, δήλωσε πως η πέμπτη γενιά Jeep Grand Cherokee πιθανότατα θα χρησιμοποιεί τη πλατφόρμα της νέας Alfa Romeo Stelvio.

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έχοντας δαπανήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την ανάπτυξη της νέας πλατφόρμας Giorgio, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, πως όλο και περισσότερα μοντέλα της Fiat Chrysler Automobiles σκοπεύουν να βασιστούν στη πλατφόρμα αυτή.
Ο «πρωτοπόρος» της τεχνολογίας αυτής, ήταν η Alfa Romeo με τη Giulia και τη Stelvio και όπως όλα δείχνουν, τη πλατφόρμα Giorgio θα εκμεταλλευτεί και η Jeep.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από κύκλους της έκθεσης αυτοκινήτου του Detroit, o Sergio Marchionne άφησε να εννοηθεί πως η πιο φυσική «εφαρμογή» της πλατφόρμας στο πλαίσιο εξέλιξής της, είναι στο Grand Cherokee.
Στο μηχανικό κομμάτι, οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες καθώς λέγεται ότι ο V8, χωρητικότητας 6.2 λίτρων κινητήρας, θα αποδίδει 707 άλογα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Οι πωλήσεις του νέου Grand Cherokee θα ξεκινήσουν το 2019 και παράλληλα η Jeep έχει στα «σκαριά» της και άλλα μοντέλα νέων γενεών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda