Η Rolls-Royce Phantom Bespoke Chicane Coupe διαθέτει ένα αποκλειστικό γκρι εξωτερικό χρώμα, με μαύρα ματ φινιρίσματα και στην ίδια απόχρωση ζάντες αλουμινίου.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Rolls-Royce Phantom Bespoke Chicane Coupe διαθέτει ένα αποκλειστικό γκρι εξωτερικό χρώμα, με μαύρα ματ φινιρίσματα και στην ίδια απόχρωση ζάντες αλουμινίου.

Eιδική έκδοση της Rolls-Royce Phantom Coupe

4.543 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2013)

Μια κατά παραγγελία ειδική έκδοση της Phantom Coupe δημιούργησε η Rolls-Royce, για λογαριασμό ενός Aραβα μεγιστάνα, με σχεδιαστικές «πινελιές» που παραπέμπουν στο… φεστιβάλ του Goodwood.

Ο Aραβας πάμπλουτος επιχειρηματίας Mohammed El-Arishy, που εδρεύει στο Ντουμπάι, παρήγγειλε μια special έκδοση της Rolls-Royce Phantom Coupe, η οποία έχει αισθητικές διαφοροποιήσεις από το standard μοντέλο και λογότυπα σε ευδιάκριτα σημεία (εσωτερικά και εξωτερικά), τα οποία αποτυπώνουν τη μοναδικότητα της έκδοσης και τις επιρροές από τους… αγώνες του Goodwood.Ειδικότερα, η Rolls-Royce Phantom Bespoke Chicane Coupe, όπως ονομάζεται, διαθέτει ένα αποκλειστικό γκρι εξωτερικό χρώμα, με μαύρα ματ φινιρίσματα και στην ίδια απόχρωση ζάντες αλουμινίου.Στο εσωτερικό πάλι κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, ενώ τα φινιρίσματα ξύλου έχουν αντικατασταθεί από ανθρακόνημα.Κάτω από το καπό, παρέμεινε ο «θηριώδης» V12 6,75 λτ. κινητήρας, που αποδίδει 453 ίππους και 720 Nm ροπής. Μάλιστα, το βαρύ αμάξωμα του αγγλικού μοντέλου «απογειώνεται» στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,8 δλ., ενώ αγγίζει την τελική των 250 χλμ./ώρα.Χαρακτηριστικά, ο νέος ιδιοκτήτης δήλωσε ότι «ήθελε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο που θα περιέκλειε την ατμόσφαιρα και την ιστορία των αγώνων του Goodwood, γι αυτό η αγγλική φίρμα δημιούργησε το συγκεκριμένο μοντέλο, που θα ενθουσιάσει τους συνεργάτες και πελάτες».
Τέλος, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αν το εν λόγω μοντέλο θα κατασκευαστεί και σε άλλες μονάδες, πέραν αυτής της παραγγελίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL