Το πρώτο νέο μοντέλο που θα έρθει είναι ένα μεγάλο SUV (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα). Θα ακολουθήσουν άλλα πέντε ως το 2020.

Το πρώτο νέο μοντέλο που θα έρθει είναι ένα μεγάλο SUV (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα). Θα ακολουθήσουν άλλα πέντε ως το 2020.

Έξι νέα SEAT ως το 2020

4.217 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2017)

Στα καλύτερά της βρίσκεται εμπορικά η SEAT και κατά την παρουσίαση του Arona μας επιβεβαιώνει πως εντός τριετίας θα λανσάρει άλλα έξι νέα μοντέλα, από τα οποία τουλάχιστον τα μισά θα είναι για αυτή εντελώς καινούργια…

Η SEAT επιβεβαίωσε πως θα λανσάρει έξι νέα μοντέλα μέσα στην επόμενη τριετία, κάτι που εντάσσεται στα σχέδια της ισπανικής φίρμας για προϊοντική επέκταση. Τουλάχιστον τα μισά από αυτά, μάλιστα, θα ενταχθούν σε κατηγορίες στις οποίες η SEAT δεν έχει επί της παρούσης εκπροσώπηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το πρώτο νέο μοντέλο που θα έρθει είναι ένα μεγάλο SUV, που θα αρχίσει να πωλείται από του χρόνου και το οποίο θα είναι κάτι σαν τον «αδελφό» του Skoda Kodiaq. Η σχεδίαση του οχήματος έχει ολοκληρωθεί και η SEAT κατόπιν δημόσιου καλέσματός της, δέχθηκε 10.310 προτάσεις για το πιθανό όνομα του μοντέλου.
 
Ένα ακόμα ολοκαίνουργιο μοντέλο της SEAT θα είναι ένα ηλεκτρικό όχημα, το οποίο θα στηριχθεί στην πλατφόρμα MEB του VW Group. Θα λανσαριστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019, ενώ τα αφεντικά της φίρμας μιλούν για ηλεκτρική αυτονομία έως και 500 χλμ.
  
Μιλώντας στην παρουσίαση του SEAT Arona, το αφεντικό του R&D της φίρμας, Matthais Rabe, είπε: «Με αυτά τα έξι νέα μοντέλα θα μπούμε σε τουλάχιστον τρεις νέες κατηγορίες. Έχουμε σχέδια ως το 2025 και τώρα μπαίνουμε στη μεγαλύτερη προϊοντική φάση.».
 
Στο πρόγραμμα είναι και ο αντικαταστάτης του Leon, ο οποίος θα μας συστήσει με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας. Πιθανώς θα παίξει μείζονα ρόλο στην υιοθέτηση της plug-in hybrid τεχνολογίας από τη SEAT. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της φίρμας, Alejandro Mesonero, το νέο Leon θα είναι «ένα μεγαλύτερο βήμα» από ό,τι έχει δει μέχρι στιγμής και θα φέρει τη SEAT στο «επόμενο επίπεδο».
 
Ξέρουμε ήδη πως του χρόνου θα λανσαριστεί το Ateca CUPRA, στο οποίο ο 2.0 TSI κινητήρας θα αποδίδει γύρω στους 300 ίππους. Επιπλέον, οι άνθρωποι της SEAT έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να φτιάξουν CUPRA εκδόσεις των ηλεκτρικών τους μοντέλων. Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως πέρσι η SEAT είχε την καλύτερή της χρονιά ως τώρα, φτάνοντας στις 400.000 πωλήσεις και εμφανίζοντας κέρδη 143 εκ. ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw