Έλληνας οδηγός για... κλάματα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έλληνας οδηγός για... κλάματα

13.695 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2017)

Στους ελληνικούς δρόμους συναντούμε καθημερινά διάφορα τραγελαφικά γεγονότα, ακριβώς όπως αυτό που θα δείτε στις εικόνες του θέματος, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Κάποιος οδηγός μάλλον είχε υπερβολική αισιοδοξία για το αν χωράει κάτω από τη γέφυρα.

Κατά καιρούς σίγουρα έχετε δει κι εσείς πολλά παράξενα και περίεργα συμβάντα στους ελληνικούς δρόμους, τόσο σε μεγάλες, όσο και σε επαρχιακές πόλεις. Πολλές φορές μάλιστα, κάποια τραγελαφικά γεγονότα είναι απόρροια λανθασμένων εκτιμήσεων των οδηγών, όπως ακριβώς και αυτό που συνέβη στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στα Καμένα Βούρλα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Ειδικότερα, στις φωτογραφίες που στάλθηκαν σε τοπικά μέσα της Λαμίας, φαίνεται το επίμαχο φορτηγό το οποίο στην καρότσα του έχει τοποθετημένο κάτι που μοιάζει με μεγάλη δεξαμενή. Το πρώτο που παρατηρούμε είναι πως το φορτίο δεν φαίνεται να είναι ασφαλισμένο-δεμένο με κάποιο τρόπο στην καρότσα. Πέραν τούτου, ο οδηγός του φορτηγού, όντας υπερβολικά αισιόδοξος επιχείρησε να περάσει κάτω από τη γέφυρα της Νέας Εθνικής Οδού, υπολογίζοντας όμως λανθασμένα το ύψος του φορτίου, με αποτέλεσμα να βρει στο άνω μέρος του «τούνελ» και να κολλήσει.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, περίπου στις 9:30 το πρωί, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πως κατάφερε να «απεγκλωβιστεί» το βαρύ όχημα από την δύσκολη κατάσταση. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center