Η Το Country Insignia Tourer θα έχει μερικά χαρακτηριστικά crossover, όπως υψηλότερη απόσταση από το έδαφος (20 χλστ.), φαρδύτερα ελαστικά και προστατευτικό κάλυμμα στο κάτω μέρος.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Το Country Insignia Tourer θα έχει μερικά χαρακτηριστικά crossover, όπως υψηλότερη απόσταση από το έδαφος (20 χλστ.), φαρδύτερα ελαστικά και προστατευτικό κάλυμμα στο κάτω μέρος.

Επίσημα το Opel Insignia Country Tourer

8.091 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2013)

Επιβεβαίωσε η Opel ότι η Country έκδοση (υπερυψωμένη) του Insignia Tourer, θα παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη με δυναμική εμφάνιση και χαρακτηριστικά crossover για όλα τα τερέν.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Opel ετοιμάζεται να λανσάρει και το Insignia Country Tourer, το οποίο βέβαια θα βασίζεται, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά στο πρόσφατα ανανεωμένο Insignia Sports Tourer, για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό (Audi A6 Allroad).Η καινούργια έκδοση, ελαφρώς μεγαλύτερη, θα έχει ως σημείο αναφοράς κάποια crossover χαρακτηριστικά, όπως την υψηλότερη απόσταση από το έδαφος (20 χλστ.) και τα φαρδύτερα ελαστικά. Επιπλέον, θα διαθέτει χρωμιομένους προβολείς με φώτα LED, ανθρακί βαμμένα μαρσπιέ, προστατευτικό κάλυμμα στο κάτω μέρος του αμαξώματος, πιο «φουσκωμένους» θόλους τροχών, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και διπλές απολήξεις εξάτμισης.Ως προς το εσωτερικό τώρα, το ανανεωμένο Insignia Sports Tourer δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην Opel να δανειστεί αρκετά στοιχεία, ώστε το νέο Country να δείχνει σύγχρονο και πλήρες.Επίσης, το σημαντικό στοιχείο θα είναι το σύστημα αυτόματης τετρακίνησης (AWD), με το οποίο θα έρχεται η έκδοση Country, που θα έχει ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ θα διαθέτει και το σύστημα eLSD, το οποίο μοιράζει την ροπή ανάμεσα στους δύο πίσω τροχούς.
Ως προς τα μηχανικά μέρη θα εξοπλίζεται με τρεις κινητήρες. Έναν turbo βενζίνης 2,0 λτ. SIDI 250 ίππων, έναν 2λιτρο biturbo diesel 195 ίππων με την εντυπωσιακή ροπή και για τους δύο να αγγίζει τα 400 Nm. Παράλληλα, θα υπάρχει κι ένας άλλος 2,0 λτ. diesel CDTI 163 ίππων και 350 ροπής. Μάλιστα, ο 2,0 λτ. SIDI κι ο 2,0 λτ. diesel CDTI θα συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο (προαιρετικά) κιβώτιο, ενώ ο 2,0 BiTurbo CDTI θα διατίθεται μόνο με αυτόματο.Τέλος, στην επίσημη πρεμιέρα του στις 10 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL