Το 2019 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο η αστική εκδοχή της G-Class, η GLB-Class (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό), η οποία θα στηρίζεται στο πάτωμα της επόμενης A-Class και θα διαθέτει και προσθιοκίνητες εκ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 2019 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο η αστική εκδοχή της G-Class, η GLB-Class (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό), η οποία θα στηρίζεται στο πάτωμα της επόμενης A-Class και θα διαθέτει και προσθιοκίνητες εκδόσεις.

GLB-Class: Το νέο αστικό crossover της Mercedes

7.453 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2014)

Αποτελώντας την light εκδοχή της επόμενης G-Glass, η GLB του 2019 θα έχει μήκος λίγο πάνω από τα 4 μ., ενώ θα προσφέρει 7θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού της, με τη σκέψη να βρίσκεται ήδη στην GLB 45 AMG.

Αυτό που είναι γνωστό εδώ και καιρό είναι πως η επόμενη γενιά της Mercedes G-Class θα απολέσει μεγάλο μέρος του σκληροτράχηλου χαρακτήρα της, αν και οι σχεδιαστικές αλλαγές γίνονται «προσεκτικά» ώστε να μην καταστραφεί η φήμη του μοντέλου, το οποίο κατασκευάζεται σχεδόν απαράλλακτο από το 1979.Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι Mercedes-Benz G-Class που θα προορίζονται για στρατιωτική χρήση θα παραμείνουν στην ίδια σκληροτράχηλη λογική, διαθέτοντας σασί σκάλας και όλα τα παραδοσιακά off-road «όπλα» τoυς. Αυτή που θα αλλάξει θα είναι η «αστική» της έκδοση, η οποία θα μικρύνει σε διαστάσεις και θα διαθέτει αυτόφερόμενο πλαίσιο, πατώντας πιθανότατα στην πλατφόρμα της επόμενης A-Class.Το όνομα του νέου αστικού crossover της Mercedes θα είναι -με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα- GLB-Class. Η σχεδίασή της θα αντλήσει έμπνευση από το πρωτότυπο Ener-G-Force, ενώ θα βρίσκεται σε αισθητική αρμονία με την επόμενη γενιά της GLK. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από τις κατασκοπευτικές, ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε κατά αποκλειστικότητα. Σε αυτές βλέπουμε πως η GLB καταφέρνει να συνδυάζει, αισθητικά τουλάχιστον, το σκληροτράχηλο παρελθόν με το εξευγενισμένο μέλλον.Παρόλο το μικρό της μήκος (γύρω στα 4,1 μ.) η αστική εκδοχή της G-Class, η GLB, θα διαθέτει ένα μεταξόνιο ικανό να «χωρέσει» τρεις σειρές καθισμάτων. Επιπλέον, προκειμένου να κρατηθεί το βάρος της χαμηλά, θα γίνει ευρεία χρήση αλουμινίου, γεγονός που αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά και στην κατανάλωση.Κάτω από το καπό της Mercedes GLB-Class αναμένεται να τοποθετηθούν 4κύλινδρα σύνολα πετρελαίου και βενζίνης 2,0 λίτρων, ενώ υπάρχουν ήδη φήμες για έκδοση GLB 45 AMG. Οι πληροφορίες, τέλος, κάνουν λόγο για έναρξη της παραγωγής μέσα στο 2019.

Κάτω από το καπό της Mercedes GLB-Class (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό) αναμένεται να τοποθετηθούν 4κύλινδρα σύνολα πετρελαίου και βενζίνης 2,0 λίτρων, ενώ υπάρχουν ήδη φήμες για έκδοση GLB 45 AMG.

Κάτω από το καπό της Mercedes GLB-Class (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό) αναμένεται να τοποθετηθούν 4κύλινδρα σύνολα πετρελαίου και βενζίνης 2,0 λίτρων, ενώ υπάρχουν ήδη φήμες για έκδοση GLB 45 AMG.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Audi