Η νέα αγωνιστική, πισωκίνητη, Huracan GT3, θα συμμετάσχει αργότερα φέτος στο απαιτητικό πρωτάθλημα αντοχής Blancpain Endurance Series.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα αγωνιστική, πισωκίνητη, Huracan GT3, θα συμμετάσχει αργότερα φέτος στο απαιτητικό πρωτάθλημα αντοχής Blancpain Endurance Series.

Η νέα αγωνιστική Huracan

3.152 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2015)

Μετά την Huracan LP 620-2 Super Trofeo, έρχεται η νέα αγωνιστική, πισωκίνητη, Huracan GT3, η οποία θα συμμετάσχει αργότερα φέτος στο απαιτητικό πρωτάθλημα αντοχής Blancpain Endurance Series.

Η Lamborghini παρουσίασε τη νέα αγωνιστική, πισωκίνητη, Huracan GT3 πριν το αγωνιστικό της ντεμπούτο που θα γίνει αργότερα φέτος. Δεν πρέπει να συγχέεται με την Huracan LP 620-2 Super Trofeo, η οποία θα τρέξει σε Ευρώπη, Β. Αμερική και Ασία στο Lamborghini Blancpain Super Trofeo. Η Huracan GT3 θα συμμετάσχει στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα αντοχής Blancpain Endurance Series, το οποίο θα αποτελείται από πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες, που περιλαμβάνει τον 24ωρο Spa-Francorchamps.Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Dallara Engineering και φέρει το V10 σύνολο των 5,2 λίτρων της «κανονικής» Huracan. Τοποθετήθηκε μια μονάδα ελέγχου της Bosch Motorsport που ρυθμίζει το traction control, το κιβώτιο και την οθόνη TFT του ταμπλό. Το 10κύλινδρο μοτέρ συνεργάζεται με σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIA, ενώ ο αγωνιστικός συμπλέκτης είναι τρίδισκος.Επιπλέον, έχει τοποθετηθεί ένα roll-cage και μία σειρά αεροδυναμικών βελτιώσεων όπως είναι η προσαρμοζόμενη αεροτομή. Στο εσωτερικό υπάρχει κάθισμα με carbon πλαίσιο, σύστημα πυρόσβεσης OMP και ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.Οι μπροστά ατσάλινοι δίσκοι έχουν διάσταση 380 x 34 χλστ. και φέρουν 6πίστονες δαγκάνες, ενώ οι πίσω είναι 355 x 32 χλστ. και έχουν 4πίστονες δαγκάνες. Το ABS της Bosch διαθέτει 12 λειτουργίες και ρυθμίζεται από το τιμόνι, ενώ τα ελαστικά που «φοράει» η Huracan GT3 είναι 315/680 μπροστά και 325/705 πίσω.Για όσους ενδιαφέρονται, η τιμή της αγωνιστικής Lamborghini είναι 369.000 ευρώ, η οποία δεν περιλαμβάνει τους φόρους. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center