Το Hyundai i30 N θα φέρει ένα 2λιτρο turbo σύνολο, το οποίο θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα απόδοσης, με 250 ή 275 ίππους. Στην εικόνα βλέπουμε βαριά καμουφλαρισμένο i30 N να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλ

Το Hyundai i30 N θα φέρει ένα 2λιτρο turbo σύνολο, το οποίο θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα απόδοσης, με 250 ή 275 ίππους. Στην εικόνα βλέπουμε βαριά καμουφλαρισμένο i30 N να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης σε ένα παλαιότερο επίσημο video.

Hyundai i30 N έως 275 PS

4.252 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2017)

Μέσω μιας διαρροής της Hyundai, μαθαίνουμε τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου i30 N, το οποίο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις και θα έχει ισχύ έως και 275 άλογα. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το κορεάτικο hot hatch…

Η απάντηση της Hyundai σε μοντέλα όπως το Golf GTI, το i30 N, ετοιμάζεται σιγά σιγά να μας αποκαλυφθεί. Μέχρι τότε, όμως, διέρρευσαν τα πρώτα επιβεβαιωμένα τεχνικά στοιχεία του οχήματος, τα οποία η κορεάτικη φίρμα έσπευσε να αποσύρει. Το «κακό» όμως είχε ήδη γίνει και οι πληροφορίες έκαναν γρήγορα το γύρο του κόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως γνωρίζουμε ήδη, «καρδιά» του Hyundai i30 N θα αποτελέσει ένα 2λιτρο turbo σύνολο, το οποίο μαθαίνουμε τώρα πως θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα απόδοσης, με 250 ή 275 ίππους. Η δυνατότερη έκδοση θα διαθέτει το προαιρετικό πακέτο απόδοσης, το οποίο θα περιλαμβάνει σκληρότερα ελατήρια, πιο γρήγορο κιβώτιο ταχυτήτων και ισχυρότερα φρένα.
  
Το κορεάτικο hot hatch θα έχει για πρώτη φορά σε μοντέλο της φίρμας, ένα ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, το οποίο η εταιρεία αποκαλεί «E-LSD». Αμφότερες οι εκδόσεις θα εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στην πορεία θα υπάρχει και η επιλογή για αυτόματο 8άρι διπλού συμπλέκτη. Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν οι φήμες που θέλουν το i30 N να αποκτά και 4κίνητη έκδοσης, ώστε να ανταγωνιστεί τα Golf R και Focus RS.
 
Φυσικά τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του μοντέλου παραμένουν μυστικά. Ωστόσο ξέρουμε ήδη πως το i30 N θα πιάνει τα 250 χλμ./ώρα. Η αποκάλυψή του έχει προγραμματιστεί για το 2ο μισό του έτους, πιθανότατα το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center