Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Alfa Romeo, η νέα Spider (κατασκοπευτική εικόνα) αναμένεται να λανσαριστεί το 2016.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Alfa Romeo, η νέα Spider (κατασκοπευτική εικόνα) αναμένεται να λανσαριστεί το 2016.

Ιδού η Alfa Romeo Spider

17.457 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2015)

Η Alfa Romeo ετοιμάζει τη νέα γενιά του 2θέσιου roadster μοντέλου της, που δεν θα βασιστεί τελικά στο νέο Mazda MX-5, αλλά στην πισωκίνητη πλατφόρμα της ιταλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Alfa Romeo, Harald Wester, επιβεβαιώνεται το «διαζύγιο» της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τη Mazda, αναφορικά με την επερχόμενη Spider, καθώς δεν θα δημιουργηθεί το εν λόγω ιταλικό roadster με τη συνδρομή της ιαπωνικής φίρμας και το πάτωμα του νέου Mazda MX-5, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι παλιότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι τόσο η Mazda, όσο και η Alfa Romeo θα ετοίμαζαν από κοινού τα νέα τους σπορ 2θέσια, ο Wester επεσήμανε ότι η νέα Alfa Romeo Spider θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της ιταλικής εταιρείας και θα πατά στη νέα πισωκίνητη πλατφόρμα, με το όνομα Giorgio, στην οποία θα στηριχτεί και το επερχόμενο μεσαίο sedan της Alfa Romeo.
Επίσης σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Alfa Romeo, η νέα Spider αναμένεται να λανσαριστεί το 2016, ενώ από την αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα μπορούμε να διακρίνουμε ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει αρκετά ρετρό στοιχεία όπως τα μπροστινά φώτα, με τις ακμές και τις γωνίες του αμαξώματος να τονίζουν περισσότερο το δυναμικό προφίλ του. Επίσης, οι πηγές μας αναφέρουν ότι το νέο σπορ μοντέλο θα ενσωματώσει και πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο 2uettottanta, που είχε παρουσιαστεί παλιότερα και έφερε την υπογραφή του οίκου Pininfarina
Σε επίπεδο κινητήρα τώρα, οι φήμες θέλουν η νέα Alfa Romeo Spider να εφοδιάζεται μ έναν 1,4 λτ. turbo κινητήρα που θα αποδίδει πολύ πάνω από 160 ίππους.
Θυμίζουμε ότι η μεγάλη επιστροφή της Alfa Romeo πραγματοποιήθηκε με τη νέα Giulia,  την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN