Κοιτάζοντας από μπροστά ξεχωρίζουν τα μαύρα προστατευτικά που έχουν μπει στα φτερά και στα πλαϊνά του αμαξώματος.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κοιτάζοντας από μπροστά ξεχωρίζουν τα μαύρα προστατευτικά που έχουν μπει στα "φτερά" και στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Insignia Station-SUV

5.066 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2017)

Το νέο Insignia Country Tourer είναι το ιδανικό όχημα για τον οικογενειάρχη που έχει ανάγκη να μεταφέρει αρκετά "μπαγκάζια" αλλά θέλει να μπορεί να πατήσει και λίγο χώμα με άνεση.

Ανακοινώθηκε το Opel Insignia Country Tourer το οποίο είναι ένα υπερυψωμένο crossover με λίγα SUV στοιχεία και πρόκειται αυτή τη στιγμή για τη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης το γερμανικό οικογενειακό μοντέλο αντλεί στοιχεία από το Monza concept.

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης το γερμανικό οικογενειακό μοντέλο αντλεί στοιχεία από το Monza concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι βασικές διαφορές του με το Sports Tourer είναι το κατά 20 χιλ. αυξημένο ύψος και τα μαύρα προστατευτικά που έχουν τοποθετηθεί στα φτερά και στα πλαϊνά.

Όσον αφορά το σύστημα τετρακίνησης του νέου Insignia Grand Sport είναι τύπου Haldex και διαθέτει διπλό ηλεκτρικά ελεγχόμενο συμπλέκτη, αντί του πίσω διαφορικού. Επιπλέον, προκειμένου να γίνει καλύτερη διαχείριση και κατανομή ροπής το γερμανικό μοντέλο εξοπλίζεται με ενεργό πλαίσιο FlexRide που προσαρμόζει ηλεκτροϋδραυλικά τα αμορτισέρ στο οδόστρωμα και τις τρέχουσες συνθήκες 500 φορές το δευτερόλεπτο ή 30.000 το λεπτό.Η προηγούμενη γενιά του μοντέλου είχε κυκλοφορήσει και σε δικίνητη (και φτηνότερη) έκδοση, κάτι που δε γνωρίζουμε αν θα γίνει και σε αυτή τη γενιά.

Περνώντας στο εσωτερικό τα βλέμματα με την πρώτη ματιά τραβούν ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά και η μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος infotainment. Πλήθος δερμάτινων επενδύσεων παρατηρούμε σε διάφορα μέρη της καμπίνας, όπως και μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες. Επιπλέον, το νέο Insignia Grand Sport διατίθεται με head-up display, σύστημα OnStar, Adaptive Cruise Control, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, πανοραμική κάμερα 360 μοιρών και φωτιστικά LED Matrix τα οποία αποτελούνται από 16 στοιχεία και μπορούν να φωτίσουν το δρόμο μέχρι και 400 μέτρα μπροστά.

Το νέο Insignia Grand Sport λοιπόν, βασίζεται στην πλατφόρμα Global Epsilon της GM και έχει αυξημένο μεταξόνιο κατά 92 χλστ., προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευρυχωρία στην καμπίνα, αλλά και περισσότερο χώρο αποσκευών. Ο οποίος χώρος αποσκευών με ριγμένα τα καθίσματα είναι 1.665 λτ., 130 λτ. περισσότερα από την προηγούμενη γενιά ενώ σε περίπτωση που δε φτάσει, η οροφή μπορεί να μεταφέρει 100 κιλά επιπλέον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green