Η Mercedes A-Class Sedan θα βασιστεί πάνω στην επόμενη γενιά της CLA και θα προσφέρει περισσότερη πρακτικότητα σε χώρους στο πίσω κάθισμα και πορτ-μπαγκάζ (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Η Mercedes A-Class Sedan θα βασιστεί πάνω στην επόμενη γενιά της CLA και θα προσφέρει περισσότερη πρακτικότητα σε χώρους στο πίσω κάθισμα και πορτ-μπαγκάζ (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Mercedes A-Class Sedan

17.816 Επισκέψεις στο άρθρο (6/1/2016)

Με μια ματιά
- Βασισμένη στη CLA
- Μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ και περισσότερος χώρος πίσω
- Στην παραγωγή το 2019

Η Mercedes A-Class Sedan είναι μια ακόμη νέα έκδοση αμαξώματος που θα δούμε μετά το 2018 και η οποία θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του μικρομεσαίου γερμανικού μοντέλου. Ή μάλλον, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η πρώτη A-Class Sedan της ιστορίας θα βασιστεί εν πολλοίς πάνω στη CLA, το εντυπωσιακό μικρομεσαίο 4θυρο κουπέ της Mercedes. 


Στόχος των Γερμανών, είναι το νέο μοντέλο να αποτελέσει την πλέον οικογενειακή επιλογή της γκάμας, εκτός βέβαια της B-Class, αλλά και παράλληλα, να απευθυνθεί σε αγορές όπως αυτή της Αμερικής ή της Κίνας, που ζητούν 4θυρα αυτοκίνητα. Τεχνικά, αναμένουμε και εδώ η πλατφόρμα να παραμείνει ίδια με αυτή της A-Class (προσθιοκίνητο δάπεδο MRA), αλλά και να δούμε τις πλέον εξελιγμένες εκδόσεις των μικρού κυβισμού turbo κινητήρων της μάρκας. 

Παράλληλα, όπως ακριβώς θα συμβεί και με την επόμενη γενιά της A-Class, έτσι και η σεντάν έκδοσή της θα αποκτήσει και υβριδική έκδοση, που θα φορτίζει από πρίζα (Plug-in Hybrid), με στόχο πάντα τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

Μια CLA, αλλά λίγο διαφορετική
Η πρώτη A-Class σεντάν της ιστορίας θα βασιστεί σχεδιαστικά πάνω στην επόμενη Mercedes CLA. Απλώς, στο πίσω μέρος η οροφή θα πέφτει περισσότερο κάθετα πάνω στον τρίτο όγκο (για να δώσει περισσότερο «αέρα» στα κεφάλια των πίσω επιβατών), ο οποίος επίσης αναμένεται να έχει περισσότερη χωρητικότητα (η CLA έχει σήμερα πορτ-μπαγκάζ 470 λτ.). 

Η φωτογραφία των κατασκόπων μας, αποκαλύπτει περισσότερα για το εμπρόσθιο τμήμα του μοντέλου. Εκεί, όπως είδαμε και στην A-Class Cabrio, δεν θα έχουμε δραματικές αλλαγές σε σχέση με την τωρινή σειρά της A-Class. Ουσιαστικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται περισσότερο στα νέα, μεγαλύτερα εμπρόσθια φωτιστικά και στον πιο δυναμικό προφυλακτήρα, που αναμένεται να τονίσουν το δυναμισμό της επιλογής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda