Η Mansory κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά παρουσιάζοντας ένα νέο πακέτο βελτίωσης για την Mercedes-Benz G63 AMG 6x6

Η Mansory κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά παρουσιάζοντας ένα νέο πακέτο βελτίωσης για την Mercedes-Benz G63 AMG 6x6

Mercedes G63 AMG 6x6 δια χειρός Mansory

3.907 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2015)

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory απέδειξε πως το θηριώδες Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 μπορεί να γίνει ακόμα πιο επιβλητικό.

Η Mansory κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά παρουσιάζοντας ένα νέο πακέτο βελτίωσης για την Mercedes-Benz G63 AMG 6x6. Οι αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στα μηχανικά μέρη είναι εμφανέστατες και το εξάτροχο μοντέλο της γερμανικής φίρμας μετατράπηκε σε πραγματικό «τέρας».
Όσον αφορά στις αλλαγές στην εμφάνιση, ο οίκος παρουσίασε ένα body kit από ανθρακονήματα, το οποίο μπορεί είτε να υιοθετήσει το χρώμα του αμαξώματος ή να μείνει χωρίς βαφή. Συγκεκριμένα στην μπροστινή ποδιά προστέθηκαν LED φώτα ημέρας μαζί με καινούρια μάσκα, ενώ προστέθηκαν και τέσσερις προβολείς στην οροφή του οχήματος. Η Mansory χρησιμοποίησε ανθρακονήματα στους αεραγωγούς, στα καθρεφτάκια, στους θόλους, στους λασπωτήρες, στα side bars καθώς και στη πίσω ποδιά.
Από την άλλη, σχετικά με τον V8 twin-turbo κινητήρα των 5,5 λίτρων με απόδοση 544 ίππων και 758 Nm ροπής, η Mansory έβαλε το χεράκι της και εκτόξευσε την απόδοσή του στους 840 ίππους και στα 1000 Nm ροπη!
Θα πρέπει να τονιστεί πως το κιτ θα προστεθεί σΆ ένα εξαιρετικά μικρό αριθμό οχημάτων αφού η Mercedes-Benz έχει κυκλοφορήσει μόλις 100 μονάδες της G63 AMG 6x6. Αλλωστε ο γερμανικός κολοσσός έχει ήδη αποφασίσει να αντικαταστήσει το θηριώδες της μοντέλο με το πιο διακριτικό G500 4×4².

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto