Μετά το σεντάν η Xiaomi ετοιμάζει και ηλεκτρικό SUV

2.494 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2024)
Τα σχέδια προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Sugar Design.
4 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Sugar Design.

- Πιθανότατα θα ονομάζεται SU8.
- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια.
- Καμπίνα ανάλογη του SU7.
- Ντεμπούτο μέσα στο 2024.

Ετοιμάζει και δεύτερο αυτοκίνητο η Xiaomi

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του SU7, το οποίο μάλιστα κατάφερε να ξεπουλήσει για το 2024, η Xiaomi φέρεται να βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης ενός ηλεκτρικού SUV. Οι φήμες αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους και τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια, αλλά και πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια

Τα τελευταία σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας προέρχονται από τον σχεδιαστή, Sugar Design. Όπως μπορούμε να δούμε το SU8 παρουσιάζεται με προβολείς και πίσω φώτα, παρόμοια με αυτά του σεντάν SU7, αλλά ενσωματωμένα στο αμάξωμα θυμίζοντας κάτι από Ferrari Purosangue. Παράλληλα, ο καλλιτέχνης θέλησε να δώσει στο μοντέλο πόρτες που ανοίγουν αντικριστά, καθιστώντας το πιο εντυπωσιακό.

Σε νέα πλατφόρμα για να υποστηρίζει range-extender

Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που θα έχει το φημολογούμενο SUV του τεχνολογικού κολοσσού, περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες που διαρρέουν Μέσα του εξωτερικού. Αν και το SU7 είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Modena της μάρκας και μπορεί να φαίνεται λογικό για το δεύτερο μοντέλο της Xiaomi να χρησιμοποιεί την ίδια αρχιτεκτονική, όπως φαίνεται αυτό δε θα ισχύσει. Το ηλεκτρικό SUV της Xiaomi, που πιθανώς θα ονομάζεται SU8 (δεν το έχει επιβεβαιώσει η εταιρεία), αναμένεται να διαθέτει μια νέα πλατφόρμα ικανή για να φιλοξενήσει και range-extender ως επιλογή, με σκοπό την αύξηση της αυτονομίας.

Καμπίνα ανάλογη του SU7

Στο εσωτερικό το SU8 θα ακολουθήσει πιθανότατα τα χνάρια του SU7. Αυτό σημαίνει πως στην καμπίνα την παράσταση θα κλέβει η κεντρική οθόνη των 16,1 ιντσών, ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη οθόνη με την οποία θα εξοπλίζεται. Πίσω από το τιμόνι θα βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 7,1 ιντσών αλλά και ένα τεράστιο Head-Up Display.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda