Αυτή είναι η ψηφιακά επεξεργασμένη, αποκλειστική εικόνα μας που δείχνει πως θα είναι η νέα, τρίτη γενιά της Cayenne.

Αυτή είναι η ψηφιακά επεξεργασμένη, αποκλειστική εικόνα μας που δείχνει πως θα είναι η νέα, τρίτη γενιά της Cayenne.

Scoop: Porsche Cayenne

3.350 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2016)

Ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά Cayenne ετοιμάζει η Porsche και εμείς έχουμε αποκλειστικά, την πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της.

Η Porsche Cayenne ετοιμάζεται να αποκτήσει διάδοχο και να μπει αισίως στην τρίτη γενιά της, καθώς ήδη ο κατασκοπευτικός φακός αρκετών φωτογράφων την έχει πιάσει στο δρόμο κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. 
Οι συνεργάτες μας όμως εξασφάλισαν για εμάς την πρώτη επίσημη κατασκοπευτική εικόνα, ψηφιακά επεξεργασμένη, η οποία αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του μελλοντικού γερμανικού, σπορ SUV.
Η νέα Porsche Cayenne σχεδιαστικά θα μοιάζει αρκετά με την μικρότερή της Macan, ενώ θα έχει αρκετά στοιχεία και από τη νέα Panamera. Οι διαστάσεις της θα είναι αυξημένες, ενώ θα βασίζεται στο νέο πάτωμα του ομίλου VW το MLB EVO. Πρόκειται για ένα πάτωμα το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο νέο Audi Q7, ενώ θα το δούμε τόσο στο μελλοντικό VW Touareg όσο και στο SUV της Lamborghini ονόματι Urus.
Το συγκεκριμένο πάτωμα εξασφαλίζει χαμηλότερο βάρος και βελτιωμένη ακαμψία χάρη στη χρήση ατσαλιού υπερύψηλης αντοχής, αλουμινίου και ανθρακονημάτων. 
Κάτω από το καπό της δεν αναμένουμε ιδιαίτερες διαφορές, τουλάχιστον στο λανσάρισμά της, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Βενζινοκινητήρες V6 και V8, εκδόσεις Turbo και Turbo S καθώς και υβριδική έκδοση επαναφορτιζόμενη από εξωτερική πηγή ενέργειας θα απαρτίζουν την γκάμα. Όσον αφορά τους πετρελαιοκινητήρες, προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο των συγκεκριμένων εκδόσεων.
Στο εσωτερικό θα πρέπει να περιμένουμε μία πιο high tech εμφάνιση, με μεγάλες οθόνες αφής καθώς και πάνελ αφής, ενώ ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός και θα μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως της επιθυμίας και των αναγκών του οδηγού. 
Η νέα Porsche Cayenne τρίτης γενιάς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το Φθινόπωρο του 2016 στην έκθεση του Παρισιού. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
skoda