Εκτός από ατάκες στο fb έχουμε δει και καταπληκτικές φωτογραφίες όπως αυτή εδώ.

Εκτός από ατάκες στο fb έχουμε δει και καταπληκτικές φωτογραφίες όπως αυτή εδώ.

Οι ατάκες του fb για το δημοψήφισμα

10.519 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2015)

Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες αλλά φαίνεται πως τελικά δεν χάνουμε το χιούμορ μας ακόμη και αυτές τις στιγμές. Ας δούμε λοιπόν μερικές ατάκες για το δημοψήφισμα που μας έκαναν και γελάσαμε στο facebook. Περιμένουμε τις δικές σας.

-Τώρα με το δημοψήφισμα παίζει κανένα δωρεάν εισιτήριο με την Ολυμπιακή, όπως τις παλιές εποχές με Ανδρέα;
-Εμπρός όλοι στα ΑΤΜ. Κάντε κατάθεση και όχι ανάληψη. Θα κουφαθούν όλοι!
-ΕΚΤΑΚΤΟ: Όλοι αύριο στην διαδήλωση που ετοιμάζω, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ. Καλούνται οι πατριώτες Έλληνες να παρατάξουν τα ταπεινά τους τζιπ - Cayenne, Q7, Land Cruiser κ.α. - έξω από την Βουλή κρατώντας ένα άδειο μπιτόνι. Επίσης καλείται και οδική βοήθεια να τα μαζέψει μετά την εκδήλωση.
-Η πιο άτυχη στιγμή Υπουργού θα είναι: Να μείνει ο Γιάνης Βαρουφάκης από βενζίνη έξω από ΑΤΜ της Εθνικής με μπόλικο κόσμο.
-Δίνω δωρεάν πληροφορίες για ATM στην Ανατολική Αττική που έχει ακόμη ρευστό. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει σας προσφέρω δωρεάν μεταφορά - παραλαβή από τον χώρο σας, ξενάγηση στην γύρω περιοχή και ότι προκύψει μετά την είσπραξη. Απαιτήσεις; Μόνο 10% επί των αναλήψεων.
-Ευκαιρία! Πωλείται μακαρονάδα, ελαφρώς μεταχειρισμένη, φυλαγμένη σε ψυγείο - No Frost - με πλούσιο εξοπλισμό: τυρί, λιαστή ντομάτα κ.α. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στο σπίτι σας χωρίς έξτρα χρέωση. Δώρο το πιρούνι.
-Και να τους παρακαλάμε για την έξοδο μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν το κάνουν. Που θα ξανα βρουν τέτοια κορόιδα σαν κι εμάς??
-Φίλε σιχάθηκα. Ένα πράγμα με νοιάζει μόνο πλέον. Ε Ν Α. Πες μου αν θα έρθει έστω δημοσιογραφικό Type-R με σφυρίχτρα να το δω από κοντά. Μόνο τα πράγματα που ενώνουν πρέπει να μας απασχολούν πλέον.
-Αύριο χρειάζεται τρολάρισμα. Όλοι στην ουρά και με το που ανοίξουν οι τράπεζες με τα εκκαθαριστικά στο χέρι ρωτάμε για διακοποδάνεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto