H MINI παρουσίασε το πρωτότυπο MINI Vision, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την βάση για το νέο MINI Cooper.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H MINI παρουσίασε το πρωτότυπο MINI Vision, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την βάση για το νέο MINI Cooper.

Πρόγευση για το νέο MINI

6.832 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2013)

Το πρωτότυπο MINI Vision, το οποίο παρουσίασε η MINI, αποτελεί ουσιαστικά την βάση για το νέο MINI Cooper, ενώ δεν αποκλείεται να «εμπνεύσει» και άλλα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας.

Σχεδιασμένο για να «προλογίσει» τη νέα γενιά του MINI Cooper, το πρωτότυπο MINI Vision, ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή σχεδίαση του, η οποία συνδυάζει τις κλασικές-διαχρονικές γραμμές του μοντέλου, με αρκετές «πινελιές» από το μέλλον, ενώ δεν λείπουν και οι τεχνολογικές καινοτομίες.
Στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζει ο αεροδυναμικός προφυλακτήρας με την εξάγωνη μάσκα και τους ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης και τα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι τεχνολογίας LED. Εν συνεχεία στο πίσω μέρος διακρίνεται η αεροτομή και η δίπλη απόληξη της εξάτμισης, η οποία έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του προφυλακτήρα. 
Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό του πρωτότυπου Vision, στο οποίο κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και η σχεδιαστική συμμετρία, ενώ πληθώρα τεχνολογικών βοηθημάτων είναι διαθέσιμη για τον οδηγό..
Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα στοιχεία για τα μηχανικά σύνολα ή για τεχνικές λεπτομέρειες, όπως όλα δείχνουν όμως στο πρωτότυπο MINI Vision θα βασιστεί η νέα γενιά του MINI Cooper, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα μοντέλα εμπνευσμένα από αυτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto