Social media Gallop: 50% λέει πως καλύτερα θερινό - Οι υπόλοιποι διχάζονται

67.365 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2024)
Social media Gallop: 50% λέει πως καλύτερα θερινό - Οι υπόλοιποι διχάζονται

Για να πάρουμε και μία εικόνα από το ίδιο το κοινό, κάναμε ένα γκάλοπ στα social media. Το post μας κέρδισε την προσοχή του κόσμου (κοντά στα 50.000 άτομα είδαν την δημοσίευση και περισσότεροι από 5.500 αλληλεπίδρασαν ή σχολίασαν.

 
Πράγματι, λοιπόν, δείχνει «μπερδεμένο» το κοινό αφού, πέρα από απαντήσεις του στιλ «Καλύτερο λάστιχο είναιτο καινούργιο λάστιχο» και πέρα από θετικά ή αρνητικά σχόλια (για κάποιο συγκεκριμένο ελαστικό), οι απαντήσεις εν πολλοίς δείχνουν πως το 50% λέει πως το θερινό είναι καλύτερο.  Οι υπόλοιποι μοιράζονται σε All Season ως και... χειμερινά λάστιχα (που για κάποιο λόγο τα θεωρούν καλύτερα).
 
Κάποιοι ελάχιστοι πρότειναν κάτι σωστό μα «δύσκολο στις μέρες μας», όπως το να έχεις 2 σετ ελαστικών: χειμερινά (για τους κρύους χειμερινούς μήνες με χιόνι ειδικά για περιοχές της Βόρειας Ελλάδας) και κανονικά (για όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Any way. Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος αγοραστής ελαστικών, χρειάζεται να βάζει μπροστά τις δικές του ανάγκες (με βάση το οδηγικό του στυλ, τους δρόμους στους οποίους κινείται και τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής που διαμένει). Στη συνέχεια για να κάνει καλή επιλογή χρειάζεται να θυμάται μόνον αυτά:
- All Season πάς και στο χιόνι (ως 10 εκ.) – δεν είσαι υποχρεωμένος να φοράς αλυσίδες
- Έχουν 4 μέτρα χειρότερο φρενάρισμα, στο βρεγμένο, σε σχέση με τα θερινά

 

Σελίδα 1Τι κερδίζεις και τι χάνεις αγοράζοντας All season ελαστικά; Ξέρεις;
Σελίδα 2Στην Ευρώπη έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, στην Ελλάδα έχουν 10-11% μερίδια
Σελίδα 3Social media Gallop: 50% λέει πως καλύτερα θερινό - Οι υπόλοιποι διχάζονται
Σελίδα 4Ό,τι πρέπει να ξέρετε για να αγοράζετε λάστιχα που σας καλύπτουν
SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER