Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Η Opel συνδυάζει τα καλά της γερμανικής και της γαλλικής σχολής, διατηρώντας τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν ενώ παράλληλα ενσωματώνει ό,τι καλό έχει ο γαλλικός όμιλος PSA. Νεότεροι εκπρόσωποι αυτής της ένωσης, το Corsa και το ολοκαίνουργιο Mokka, αμφότερα με ηλεκτρική έκδοση, ριζικές αλλαγές στο ντιζάιν και τεχνολογική επανάσταση στην καμπίνα! Γνωρίστε τα και μάθετε τα πάντα γι΄αυτά.

Opel Mokka & Mokka-e
Το 2ης γενιάς Opel Mokka έρχεται στις αρχές του 2021 ως προπομπός της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της φίρμας, με πιο compact μήκος και με βάση την CMP πλατφόρμα του γαλλικού ομίλου PSA (Peugeot-Citroen). H καμπίνα είναι πλήρως ψηφιοποιημένη, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο και με αμιγώς ηλεκτρική έκδοση 136 ίππων και μπαταρία 50 kWh, όπως το Peugeot e-2008. περισσότερα »

Opel Corsa-e
Εκτός από τα 136 άλογα τι κοινό έχει ηλεκτρικό Opel Corsa με το ηλεκτρικό Peugeot e-208; Πόσα χιλιόμετρα καταφέρνει με μια και μόνο φόρτιση; περισσότερα »

Opel Astra
Το μικρομεσαίο της Opel δέχθηκε ένα φρεσκάρισμα με μικρές αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά ριζικές αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων και το τεχνολογικό υπόβαθρο. περισσότερα »

Opel Corsa
Το νέο Opel Corsa άλλαξε ριζικά στη νέα του γενιά. Χτισμένο σε νέα πλατφόρμα, με νέους κινητήρες, διαφορετικό ντιζάιν και για πρώτη φορά ηλεκτρικό. Με ποιους κινητήρες και με τι τεχνολογίες εφοδιάζεται; περισσότερα »

Opel Crossland
Νέο «πρόσωπο» και περισσότερη τεχνολογία για το μικρό SUV της Opel. Τι άλλαξε μέσα και έξω; Τι κινητήρες φοράει και πότε έρχεται; περισσότερα »

Opel Grandland X
Το μικρομεσαίο SUV της Opel είναι πλήρες σε τεχνολογία και με κινητήρες από 1,2 λτ. έως και 300 ίππους. Τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό το Grandland X; περισσότερα »