Η κοντή, ηλεκτρική κρεμαγιέρα, μετατρέπει σε κίνηση κάθε εντολή του οδηγού, και το μακρύ μεταξόνιο εξασφαλίζει προοδευτικές αντιδράσεις.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η κοντή, ηλεκτρική κρεμαγιέρα, μετατρέπει σε κίνηση κάθε εντολή του οδηγού, και το μακρύ μεταξόνιο εξασφαλίζει προοδευτικές αντιδράσεις.

Toyota GT 86: «Back to the roots»

(17/5/2012)

Οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Toyota GT 86, ήρθε η ώρα για ένα total recall των εποχών που τα ιαπωνικά «ξίφη» της αυτοκίνησης στοίχειωναν για τα καλά τα όνειρά μας.

Μετά από καιρό, έπεσε στα χέρια μας ένα press kit της Toyota που δεν αναλώνεται στο πόσο οικονομικό, «πράσινο» και politically correct είναι ένα νέο της μοντέλο. Το νέο GT 86 δικαιούται μια διαφορετική προσέγγιση, από το μέσο Toyota, αφού θέλει να επαναφέρει το πάθος για μια μάρκα που έχει συνδεθεί με την volume seller λογική. Όχι ότι αυτό είναι κακό, ή ότι το GT 86 δεν το ασπάζεται. Απλά πάει την ιαπωνική θεωρία της δεύτερης, σε πωλήσεις, αυτοκινητοβιομηχανίας του πλανήτη, ένα βήμα πιο μπροστά. Και σίγουρα προς της σωστή κατεύθυνση. Αλλά τι είναι το GT 86; Σύμφωνα με την Toyota, είναι το πιο compact, 4θέσιο, σπορ μοντέλο του πλανήτη, με την κίνηση πίσω και χαμηλά το κέντρο βάρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με μια ματιά
• Το πιο compact 4θέσιο σπορ μοντέλο στον κόσμο
• Ο μοναδικός, 4 κύλινδρος, τοποθετημένος εμπρός, boxer κινητήρας με άμεσο ψεκασμό καυσίμου στον κόσμο
• Πίσω κίνηση, χαμηλό κέντρο βάρους, πίσω μπλοκέ
• Με τιμή κοντά στις 35.000 ευρώ, τον Ιούλιο στην Ελλάδα
Toyota
peugeot