Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

ειδησεις για BMW i3

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Πόσο κοστίζει με την επιδότηση των 8.000 ευρώ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Πόσο κοστίζει με την επιδότηση των 8.000 ευρώ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» έχει ξεκινήσει και το AutoΤρίτη απαντά: Πόσο κοστίζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζί με την κρατική επιδότηση των έως και 8.000 ευρώ;

Ευέλικτη και ευχάριστη στην οδήγησή της είναι η BMW i3, αλλά πάντα υπάρχει το άγχος της αυτονομίας.

Ηλεκτρικά μοντέλα: Μοναδικά στο είδος τους

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έρχονται με φόρα για να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της οικονομίας και της οικολογίας. Τα τρία ηλεκτρικά, που πωλούνται σήμερα στην Ελλάδα, είναι η BMW i3, το Opel Ampera και smart fortwo electric drive, προσφέρουν εξαιρετική οικονομία και είναι μοναδικά στο είδος τους.

Για να παίξεις στο Champions League πρέπει να έχεις κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της χώρας σου. Και τα παρακάτω έξι μοντέλα το έχουν καταφέρει.

6 μοντέλα που «σκοράρουν» με τα προσόντα τους

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Έχουν στόφα πρωταθλητή και προσόντα ικανά για να κατακτήσουν την κορυφή, είτε αυτό λέγεται σαγηνευτική εμφάνιση, είτε προηγμένη τεχνολογία, είτε εξαιρετικά περιορισμένη κατανάλωση. Ας δούμε 6 μοντέλα που αξίζουν να «παίζουν μπάλα» υπό τους προβολείς του Champions League.