Μία από τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες leasing είναι η δικτυακή δυνατότητα διαχείρισης του στόλου, που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ακριβή αξιολόγηση των δεδομένων κατανάλωσης και

Μία από τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες leasing είναι η δικτυακή δυνατότητα διαχείρισης του στόλου, που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ακριβή αξιολόγηση των δεδομένων κατανάλωσης και της βελτιστοποίησης τους προς όφελος της εταιρείας.

Τι περιλαμβάνεται στο μίσθωμα

7.085 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2014)

Οι παρακάτω υπηρεσίες είναι αυτές που συνήθως περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο Operating Leasing:

- Συντήρηση του οχήματος: Περιλαμβάνεται η προληπτική και διορθωτική συντήρηση του οχήματος έτσι όπως προκύπτει από το πρόγραμμα των προγραμματισμένων service του κατασκευαστή του εκάστοτε οχήματος. Αυτό μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, λιπαντικών, υγρών, ανταλλακτικών, ελαστικών, καθώς και το κόστος της εργασίας. Η εργασίες λαμβάνουν χώρα ή στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο του κάθε κατασκευαστή, ή σε δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων που έχει ορίσει η εταιρεία leasing
- Οδική βοήθεια: Ανάλογα με την εταιρεία, παρέχεται παραλαβή και μεταφορά του αυτοκινήτου σε χώρο συνεργείου, μετά από βλάβη-ατύχημα, ενώ η υπηρεσία μπορεί να καλύπτει και το κόστος παραμονής ή επιστροφής του οδηγού, ανάλογα την απόσταση που έχει λάβει χώρα το συμβάν σε σχέση με τον τόπο διαμονής του. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παροχής οχήματος αντικατάστασης, εφόσον η επισκευή διαρκεί περισσότερο από ένα συμφωνηθέν χρονικό διάστημα. 
- Ασφαλιστική κάλυψη: Η οποία μπορεί να περιλαμβάνει από τα βασικά, μέχρι και μεικτή ασφάλιση, ανάλογα με το ύψος του μισθώματος.
- Τέλη κυκλοφορίας
- Αλλαγή ελαστικών: Αλλαγή, εάν το επιβάλλει η χρήση τους, επισκευή, εάν είναι δυνατή, αλλά και τις επιμέρους εργασίες, όπως η ζυγοστάθμιση. 
- Κέντρο εξυπηρέτησης: Συνήθως οι εταιρείες παρέχουν στο πελάτη δυνατότητα επικοινωνίας 24/7 για οποιοδήποτε θέμα αφορά στη διαχείριση του στόλου, ή την παράδοση και παραλαβή, από την ίδια την εταιρεία, ενός οχήματος προς επισκευή η αντικατάσταση. 
- On line διαχείριση στόλου: Μία από τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες leasing είναι η δικτυακή δυνατότητα διαχείρισης του στόλου, που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ακριβή αξιολόγηση των δεδομένων κατανάλωσης και της βελτιστοποίησης τους προς όφελος της εταιρείας. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα λεγόμενα auxiliary services, όπως το πρόγραμμα eco: Drive της Fiat, που δίνει τη δυνατότητα ακριβούς καταγραφής της κατανάλωσης και των οδηγικών συνηθειών του εκάστοτε χρήστη (μέσω ενός λογισμικού εγκατεστημένου στο αυτοκίνητο), αλλά και παρέχει συμβουλές για τη βελτιστοποίηση της οδήγησης στο πιο οικονομικό. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen