«Καπνίζει» το diesel σου; (vid)

«Καπνίζει» το diesel σου; (vid)

Το φίλτρο DPF κατακρατεί τα επικίνδυνα σωματίδια, πως αναγεννιέται και γιατί είναι τόσο επικίνδυνη η αφαίρεση του από τα diesel αυτοκίνητα.

Know how - Όχι περιττά - Τίμια χρέωση!

Know how - Όχι περιττά - Τίμια χρέωση!

Στο gallop του μήνα, ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας, ποιο είναι το βασικό κριτήριο επιλογής ενός συνεργείου. Να έχει όνομα, know how μάρκας, καλή δουλειά και “τίμια” χρέωση. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Best Car & τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Λιπαντικά!

Best Car & τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Λιπαντικά!

Η μεγάλη ψηφοφορία για “Το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Xιλιάδες ήδη οι συμμετοχές (των πρώτων ημερών). Φέτος ψηφίζουν και για το ΠΟΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ είναι τα καλύτερα!

Diesel & Turbo

Diesel & Turbo

Δες πως μπορεί να πάθει κάποια ζημιά, σε ποιες περιπτώσεις συμφέρει η επισκευή και σε ποιες η αντικατάσταση, αλλά και πως θα προστατευτείτε.

Μήπως κολλάει η δαγκάνα;

Μήπως κολλάει η δαγκάνα;

Πρόκειται ένα από τα κύρια μέρη του συστήματος πέδησης, το οποίο αποτελείται από δισκόφρενα. Η αποστολή της δαγκάνας είναι να «κουμπώνει» τα τακάκια των φρένων και να βοηθά την κίνηση τους, ώστε να προκαλείται ακόμα πιο σταθερό φρενάρισμα. Γιατί όμως κάποιες φορές δεν λειτουργούν σωστά;

14 λόγοι που θα τρέξεις στο συνεργείο

14 λόγοι που θα τρέξεις στο συνεργείο

Δες τις πιο συχνές βλάβες που μπορεί να πάθει το αυτοκίνητο σου και πως θα τις φτιάξεις.

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Εξειδικευμένα συνεργεία - Service, βελτίωση, λιπαντικά αυτοκινήτου. Εξειδικευμένα συνεργεία για συντήρηση αυτοκινήτου, μετατροπές, εργασίες φανοποιίας, προέλεγχο ΚΤΕΟ, εγκατάσταση Lpg, ανταλλακτικά.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

εξειδικευμένα συνεργεία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός