009 Grand: Το νέο υπερπολυτελές μίνι βαν της Zeekr

1.966 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2024)
009 Grand: Το νέο υπερπολυτελές μίνι βαν της Zeekr
7 Φωτογραφίες »

- Ντεμπούτο στις 19 Απριλίου.
- Με 20άρες ζάντες και νίκελ λεπτομέρειες στο εξωτερικό.
- Τεράστια οθόνη για τους πίσω επιβάτες στην καμπίνα.
- Ίσως με 544 άλογα και αυτονομία 822 χιλιόμετρων.

Ντεμπούτο στις 19 Απριλίου

Η Zeekr ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα υπερπολυτελές μίνι βαν με τεράστιο σύστημα ψυχαγωγίας. Το νέο αυτοκίνητο θα πρόκειται για μια τετραθέσια έκδοση του 009 και είναι πιθανό να ονομάζεται Zeekr 009 Grand. Όπως και να έχουν τα πράγματα, όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 19 Απριλίου, ημερομηνία για την οποία έχουν πραγματοποιηθεί τα αποκαλυπτήρια.

Με 20άρες ζάντες και νίκελ λεπτομέρειες στο εξωτερικό

Μέχρι τότε μπορούμε να ασχοληθούμε με τις πρώτες teaser αλλά αρκετά αποκαλυπτικές εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η κινεζική μάρκα. Στο εξωτερικό μέρος το μίνι βαν διαθέτει μία ελαφρώς αναθεωρημένη εμφάνιση, λαμβάνοντας ζάντες 20 ιντσών και πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου.

Τεράστια οθόνη για τους πίσω επιβάτες στην καμπίνα

Οι μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με το τυπικό 009 πραγματοποιούνται στο εσωτερικό. Το βαν έχει δύο μεμονωμένα πίσω καθίσματα που διαθέτουν ηλεκτρικά στηρίγματα ποδιών καθώς και προσκέφαλα με ενσωματωμένα ηχεία. Τα καθίσματα χωρίζονται από μια μοναδική κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί συρτάρια, πτυσσόμενα τραπέζια και μια ενσωματωμένη οθόνη. Η τελευταία φαίνεται να ελέγχει τα καθίσματα, το σύστημα κλιματισμού και το τεράστιο σύστημα ψυχαγωγίας. Οι ίντσες της οθόνης δεν αναφέρονται, ωστόσο από τις εικόνες φαίνεται πως είναι εξαιρετικά μεγάλη. Από κει και μετά, το μίνι βαν έχει πίσω διαχωριστικό για την ιδιωτικότητα των πίσω επιβατών, όπως και μία πανοραμική γυάλινη οροφή.

Ίσως με 544 άλογα και αυτονομία 822 χιλιόμετρων

Όπως τα περισσότερα χαρακτηριστικά έτσι και το σύστημα κίνησης παραμένει άγνωστο. Το τυπικό μοντέλο ωστόσο εξοπλίζεται με μπαταρία 140 kWh που προσφέρει αυτονομία έως και 822 χιλιόμετρα, μετρημένη στον κύκλο δοκιμών CLTC. Η ισχύς του 009 είναι στα 544 άλογα και το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα. Περισσότερες πληροφορίες για την υπερπολυτελή έκδοση του 009 θα γίνουν γνωστές στο Auto China την ερχόμενη εβδομάδα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda