Οι άνθρωποι στο εργοστάσιο της φίρμας γιόρτασαν το εν λόγω γεγονός, ποζάροντας δίπλα στο ισχυρό SUV.

10.000 Lamborghini Urus στους δρόμους

1.887 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Το εργοστάσιο της Lamborghini πριν από λίγο διάστημα επέστρεψε σε πλήρη λειτουργία μετά την πανδημία και σήμερα η ιταλική μάρκα κατάφερε να φτάσει σε ένα αριθμό ορόσημο, ανακοινώνοντας πως έχει κατασκευάσει 10.000 Urus.


Το μοντέλο που συμπλήρωσε αυτόν τον αριθμό πρόκειται για μία Urus σε ματ μαύρο χρώμα, το οποίο έχει λάβει ένα πλήρες ανθρακονημάτινο πακέτο και ένα δίχρωμο εσωτερικό. Αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα παραδοθεί σε έναν πελάτη στη Ρωσία, που είναι μια από τις σχετικά μεγάλες αγορές για την Urus.
 
Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι στο εργοστάσιο της φίρμας γιόρτασαν το εν λόγω γεγονός, ποζάροντας δίπλα στο ισχυρό SUV, κρατώντας μάλιστα τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις, αλλά και διατηρώντας στο πρόσωπό τους την απαραίτητη λόγω των ημερών που διανύουμε μάσκα.  
 
Το δεύτερο SUV στην ιστορία της μάρκας είναι υπεύθυνο για την μεγάλη αύξηση των παγκόσμιων πωλήσεων που είχε δει η Lamborghini από πέρυσι. Το 2019, η ιταλική μάρκα παρέδωσε συνολικά 8.205 οχήματα σε όλο τον κόσμο, αριθμός που αντιπροσωπεύει μία σημαντική αύξηση κατά 43% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Από το συνολικό αριθμό, η Urus αντιστοιχούσε σε 4.962 μονάδες, ήτοι περισσότερο από το 50% της συνολικής παραγωγής της μάρκας.

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER