Δείτε κατά αποκλειστικότητα τη μορφή της ανοικτής έκδοσης της Mercedes A-Class που θα δούμε επίσημα το 2014.

Δείτε κατά αποκλειστικότητα τη μορφή της ανοικτής έκδοσης της Mercedes A-Class που θα δούμε επίσημα το 2014.

Το 2014 η ανοικτή Α-Class

(20/10/2011)

Παράλληλα με τις hatchback εκδόσεις της νέας A-Class, στη Mercedes ετοιμάζουν και μια ανοικτή εκδοχή του μοντέλου, ώστε να παίξουν και αυτοί στο cabrio παιχνίδι του premium μικρομεσαίου ανταγωνισμού.

Η cabrio εκδοχή της επερχόμενης νέας γενιάς της Mercedes A-Class είναι υπό εξέλιξη και θα ακολουθήσει τις hatchback εκδόσεις του μικρομεσαίου μοντέλου, οι οποίες θα αρχίσουν την εμπορική τους καριέρα το 2012.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας B-Class, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δρ. Dieter Zetsche, ανακοίνωσε πως 5 νέα compact μοντέλα θα κατασκευαστούν τα επόμενα χρόνια πάνω στην ίδια πλατφόρμα. Ήδη ξέρουμε για τις B-Class, A-Class, το μικρό SUV GLC και την μικρή αδελφή της CLS, την CLC. To 5ο μοντέλο που λείπει είναι η A-Class Cabriolet.
Η προσθιοκίνητη ανοικτή A-Class θα διαθέτει άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό. Κατά τα φαινόμενα θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή για λόγους κόστους, βάρους και ...στιλ. Μαζί με τις εκδόσεις βενζίνης 1,6 turbo και 1,8 πετρελαίου, η γκάμα θα περιλαμβάνει και μια 2λιτρη υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή 200 ίππων. Για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, η AMG ετοιμάζει μια 4κίνητη έκδοση 350 ίππων από το twin-turbo 2λιτρο μοτέρ.
peugeot
NISSAN