Τα μίνι κάποτε τα περιφρονούσαμε....Τώρα αποτελούν λύσεις για όλους μας και για κάθε ανάγκη. Ας δούμε τα 9 καινούρια μίνι που θα έρθουν το 2012.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα μίνι κάποτε τα περιφρονούσαμε....Τώρα αποτελούν λύσεις για όλους μας και για κάθε ανάγκη. Ας δούμε τα 9 καινούρια μίνι που θα έρθουν το 2012.

Είναι 9 και θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Tα 9 νέα μίνι μοντέλα του 2012 θα φέρουν νέες ισορροπίες στην αγορά. Με «καυτά» τα καινούρια VW up!, Skoda Citigo, Seat Mii και Fiat Panda αλλά και με σημαντικά φρεσκαρίσματα (C1, 107 και Aygo), το ενδιαφέρον μας θα μείνει αμείωτο.

Η μίνι κατηγορία απορροφά πλέον το ενδιαφέρον όλων των κατασκευαστών, ακόμα και όσων εταιρειών μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν δραστηριοποιούνταν σε αυτή. ¶λλωστε, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον είναι υποχρεωμένες να μειώσουν τον μέσο όρο των εκπομπών CO2 από τα προϊόντα στη γκάμα τους και για το κάνουν αυτό χρειάζονται με βεβαιότητα ελαφριά αμαξώματα που ιδανικά συνδυάζονται και με κόμπακτ διαστάσεις. Επίσης, δεν πρέπει να λυσμονούμε πως το αγοραστικό κοινό αναζητεί πλέον μοντέλα με όσο το δυνατόν μικρότερες ενεργειακές απαιτήσεις, αφού οι οδικές μετακινήσεις κοστίζουν πολύ περισσότερο από ότι στο παρελθόν. Τα μίνι μοντέλα φυσικά πλεονεκτούν και σε αυτό το ζήτημα. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν επενδύσει πολλά στα entry level προϊόντα τους, δημιουργώντας ανταγωνιστικά σε τιμές σύνολα με ποιότητα, πλούσιο εξοπλισμό και ουσιαστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν έμοιαζαν αδιανόητα για τα αυτοκίνητα πόλης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Aς δούμε αναλυτικά τα ΧΧ νέα μίνι μοντέλα που θα λανσαριστούν μέσα στο 2012, τονίζοντας παράλληλα και τα δυνατά τους στοιχεία αλλά και το γιατί το κάθε ένα από αυτά παρουσιάζει αγοραστικό ενδιαφέρον.
MERCEDES NEW RANGE
4green