Audi City Car ή Ε1....το premium αδερφάκι των VW up!, Seat Mii και Skoda Citigo(εικόνα κατασκοπευτική).
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi City Car ή Ε1....το premium αδερφάκι των VW up!, Seat Mii και Skoda Citigo(εικόνα κατασκοπευτική).

Μελλοντικά Audi - Mε πλάνο και ουσία...

(29/5/2012)

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει για το άμεσο ή και πιο μακρινό μέλλον μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα μοντέλα. Παρουσιάζουμε 3 από αυτά που θα δραστηριοποιηθούν σε σημαντικές για τη γερμανική φίρμα κατηγορίες.

Ένα για τον πόλη...ένα για την οικογένεια...ένα για τους γρήγορους...Το μέλλον της προϊοντικής γκάμας της Audi θα μας φέρει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Εκτός λοιπόν από το καινούριο A3 στο οποίο έχουμε αναφερθεί ήδη εκτενώς, η Audi έχει στα άμεσα σχεδιά της και τη δημιουργία ενός μίνι μοντέλου που τόσο πολύ της λείπει. Επίσης, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Α2, το οποίο θα συνεχίσει να διακρίνεται για τις πρακτικές λύσεις που θα προσφέρει αλλά και για την υψηλή του τεχνολογία. Τέλος, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει και στα σπορ μοντέλα η Audi ετοιμάζει το R5, ένα άκρως εντυπωσιακό σπορ κουπέ μοντέλο με ιδιαίτερο χαρακτήρα. 
Ας δούμε αναλυτικά τα 3 μοντέλα, αξιοποιώντας το αποκλειστικό υλικό που έχουμε εξασφαλίσει από τους κατασκόπους μας στο εξωτερικό. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto