Δυναμικό και πολύ νεανικό στυλ είναι τα βασικά στοιχεία που συναντάμε στην αισθητική του νέου Kia Ceed Cabrio (κατασκοπευτική εικόνα).

Δυναμικό και πολύ νεανικό στυλ είναι τα βασικά στοιχεία που συναντάμε στην αισθητική του νέου Kia Ceed Cabrio (κατασκοπευτική εικόνα).

Kia Ceed Cabrio: Η ιδέα ωρίμασε

(16/3/2012)

Τα «πάντα όλα» φαίνεται πως συγκεντρώνει η ανοιχτή έκδοση του επόμενης γενιάς Ceed. Το μικρομεσαίο Kia αποκαλύπτεται αποκλειστικά στο www.autotriti.gr.

Το Ceed αποτέλεσε για την Kia ένα πολύ επιτυχημένο «story». Ήδη από την πρώτη του γενιά είχαμε δει σε πρωτότυπη μορφή μια κάμπριο έκδοση η οποία είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Βέβαια, τότε το τμήμα μάρκετινκ της φίρμας έκρινε τελικά πως δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος για να προστεθεί ένα τέτοιο κάμπριο μοντέλο στη γκάμα της. Πλέον τα πράγματα αλλάζουν και με αφορμή την καινούρια γενιά του Ceed που βρίσκεται ήδη στα σκαριά αναμένουμε και επίσημα να δούμε μια κάμπριο έκδοση να μπαίνει στην παραγωγή. Σε κάθε περίπτωση, όπως φαίνεται και από την κατασκοπευτική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα, το νέο Ceed Cabrio έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Από αισθητικής άποψης το αυτοκίνητο δείχνει ιδιαίτερα στυλάτο και δυναμικό, υιοθετώντας έντονα νεανικό προφίλ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι και διαφορετικά τα πράγματα, αφού δημιουργείται για να ανταγωνιστεί άλλα μικρομεσαία καμπριο που επίσης θα δούμε στο άμεσο μέλλον, όπως το ανοιχτό Astra, την αντίστοιχη έκδοση του νέου Focus αλλά και το Golf Cabriolet που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά. &&&& &&&& Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, το νέο Ceed Cabrio αναμένεται να φέρει υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, ενώ κάτω από το καπό του εκτιμάται πως θα δούμε μοτέρ βενζίνης 1,6 λίτρων. Πρόκειται καινούριο σύνολο άμεσου ψεκασμού που θα χρησιμοποιεί και υπερτροφοδότηση με ισχύ διαμορφωμένη κοντά στους 150 ίππους. Τέλος, τονίζουμε πως το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Ceed Cabrio δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του 2013.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
citroen