Nέο Audi A3 ΜPV – Το πιο οικογενειακό Α3 που είδαμε ποτέ έρχεται για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Mercedes B-Class (εικόνα κατασκοπευτική).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέο Audi A3 ΜPV – Το πιο οικογενειακό Α3 που είδαμε ποτέ έρχεται για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Mercedes B-Class (εικόνα κατασκοπευτική).

Nέο Audi A3 ΜPV – Το πιο οικογενειακό

(6/4/2012)

Μετά το νέο Α3 Sportback αποκαλύπτουμε αποκλειστικά την MPV έκδοση του επόμενης γενιάς μικρομεσαίου Audi. Το γερμανικό μοντέλο θα το δούμε το 2013 με ισχυρά μοτέρ βενζίνης και τούρμπο.

Σημαντικά πλάνα φαίνεται πως έχει η Audi για το Α3. Έχοντας παρουσιάσει την καινούρια 3θυρη εκδοχή του μικρομεσαίου της μοντέλου, η γερμανική φίρμα θα επενδύσει τόσο σε 5θυρη Sportback έκδοση (την οποία και αποκαλύψαμε πρόσφατα) όσο και σε μια αμιγώς πολυχρηστική παραλλαγή. Σε αυτή θα επικεντρωθούμε τώρα αξιοποιώντας την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε από τους κατασκόπους μας στο εξωτερικό. Με 5 θέσεις και πολλές πρακτικές λύσεις

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δίχως να ανακοινώνεται ακόμα επίσημα, το επόμενο Α3 ΜPV αναμένεται να διατίθεται σε 5θέσιες (και όχι 7θέσιες) εκδόσεις. Το βέβαιο φυσικά είναι ότι θα διαθέτει πλήθος πολυχρηστικών λύσεων στο εσωτερικό του, με αναδιπλούμενα καθίσματα και πολλές μικρές θέσεις για τη μεταφορά αντικειμένων.

&&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& Διατηρεί τους ίδιους κινητήρες TFSI και TDI
Στον τομέα των κινητήρων, το νέο Audi A3 MPV θα διατηρήσει τα ίδια μοτέρ με αυτά του 3θυρου νέου A3 και τους Sportback. Στη γκάμα λοιπόν από την πλευρά των βενζινοκινητήρων, θα δούμε αρχικά τον 1,4 TFSI των 122 ίππων και τη νέα εκδοχή του 1,8 TFSI κινητήρα με τους 180 ίππους. Από πλευράς diesel, πρώτα θα είναι διαθέσιμος μόνο ο 2λιτρος TDI των 150 ίππων (μέση κατανάλωση: 4,1 λτ./100 χλμ.), ενώ θα υπάρχει μια νέα εκδοχή του 1,6 TDI, με πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (3,8 λτ./100 χλμ.) και εκπομπές CO2 μόνο 99 γρ./χλμ. Το μόνο που μένει πλέον, είναι να επιβεβαιωθεί από την Audi και η προσθήκη στη γκάμα και του 1,2 TSI βενζινοκινητήρα, ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει στη χώρα μας το περισσότερο ενδιαφέρον.

Τip: Το Audi A3 MPV δημιουργείται για να ανταγωνιστεί την επίσης καινούρια και πολύ ολοκληρωμένη Mercedes B-Class.
NEO TRAFIC
moto