Το σύνολο των εκπροσώπων της MAN Truck& Bus αναδείχθηκαν ως τα πιο αξιόπιστα φορτηγά στα μεταχειρισμένα με ηλικία από ένα έως πέντε έτη.

Το σύνολο των εκπροσώπων της MAN Truck& Bus αναδείχθηκαν ως τα πιο αξιόπιστα φορτηγά στα μεταχειρισμένα με ηλικία από ένα έως πέντε έτη.

Πιο αξιόπιστα τα φορτηγά της MAN

6.648 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2012)

Στην πρόσφατη έκθεση του οργανισμού TUV της Γερμανίας, τα φορτηγά της MAN Truck & Bus απέσπασαν τον τίτλο των πιο αξιόπιστων σε όλες τις κατηγορίες αλλά και την κορυφαία θέση στην κατηγορία άνω των 5 ετών.

Ο οργανισμός TUV της Γερμανίας, στην πρόσφατη έκθεση του ανακήρυξε τα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

φορτηγά της MAN Truck & Bus ως τα πιοαξιόπιστα.

Έπειτα από ένα πλήθος δοκιμώνκαι επισταμένων ελέγχων, οι σειρές φορτηγών TGL, TGM, TGS και TGX, παρουσίασανεξαιρετικά αποτελέσματα σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους, εμφανίζοντας ταμικρότερα ποσοστά εμφάνισης ελαττωμάτων μεταξύ όλων των εξεταζόμενων οχημάτωνμε ηλικία από ένα έως πέντε έτη.

Η έρευνα της ΕπιτροπήςΕλέγχου Επαγγελματικών Οχημάτων του οργανισμού TUV, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ειδικόπεριοδικό «VerkehrsRundschau», το 78% τωνοχημάτων ΜΑΝ της κατηγορίας «νέα», είναι παντελώς απαλλαγμένα από πάσης φύσεως ελαττώματα.Παράλληλα, η MAN κατέλαβε την κορυφαία θέση και στην κατηγορία τωνοχημάτων ηλικίας έως πέντε ετών, όπου το 48,8% των οχημάτων της, βρέθηκαν χωρίςκανένα σφάλμα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

peugeot
4green