facebook twitter
youtube
Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά
Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτοκίνητα - Μοτοσυκλέτες
Επαγγελματικά - Accessories - Ασφάλειες
Ford Ka 1.2 Trend Plus
Διαβάστηκε από 20361 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2012
Ανάλογα παιχνιδιάρικη με την εξωτερική σχεδίαση του... Βενιαμίν της Ford, είναι και η διάθεση που επικρατεί στο εσωτερικό με τα σκληρά πλαστικά μεν, αλλά το προσεγμένο φινίρισμα και τη γερή συναρμογή δε. Οι χώροι στο εσωτερικό του βρίσκονται σε μέτρια επίπεδα για την κατηγορία, ωστόσο ο χώρος αποσκευών έχει πολύ καλή χωρητικότητα 224 λίτρων αλλά ψηλό κατώφλι. Στο δρόμο, το 3θυρο μίνι Ford είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και παραμένει σταθερό ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. ¶ξιο αναφοράς είναι το ακριβές και μεστό σε αίσθηση τιμόνι. Ο 1.200άρης βενζινοκινητήρας των 69 ίππων παρουσιάζει αρκετά πολιτισμένη λειτουργία, είναι ελαστικός και σπιρτόζικος, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων των πέντε σχέσεων έχει θετική αίσθηση και σωστή κλιμάκωση.

Τιμή: Από 8.990 ευρώ (Η τιμή αφορά την έκδοση Trend Plus, περιλαμβάνει όφελος για αγορά τοις μετρητοίς και όφελος απόσυρσης).
Αναλυτικά ο εξοπλισμός της έκδοσης Trend Plus
Αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού και πλευρικοί), ABS με EBD, Σύστημα Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Τιμονιού (EPAS), Σύστημα Auto Start/Stop κινητήρα, Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, Εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι, Εξωτερικές χειρολαβές και καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, Air Condition, Ράδιο/CD/MP3 player, 6 ηχεία και θύρα Aux, Θήκη στην πλάτη του καθίσματος οδηγού και συνοδηγού, Φωτισμός κεντρικός εμπρός, Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, Υπολογιστής ταξιδιού εμπρός, Φώτα πανικού (ενεργοποίηση των alarm σε απότομο φρενάρισμα), Guide me home (φώτα που σβήνουν με καθυστέρηση), Κάθισμα οδηγού με 4 ρυθμίσεις και λειτουργία μνήμης ρυθμίσεων, Πακέτο καπνιστή, Πλάτη πίσω καθισμάτων διαιρούμενη 50-50 και αναδιπλούμενη
» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Ford Ka 1.2 Trend Plus
» Kia Picanto 1.0 Sport 3d
» Peugeot 107 1,0 3d Access Pack
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: FORD KA | KIA PICANTO | PEUGEOT 107 |

περισσότερα νέα & άρθρα »


ΧΡΗΣΙΜΑ

& Εταιρικές Πωλήσεις
Εταιρείες - Εμπορίες
Καινούργιο αυτοκίνητο
Υγραέριο & Φυσικό Αέριο
& Auto Αξεσουάρ
Μεταχειρισμένου
Πρόγραμμα - Δίκτυο
Πού; - Πώς;
Καινούρια
Μεταχειρισμένα
© 2024 autotriti.gr