Η POLISPARK μετρά ήδη  11 χρόνια στον χώρο της διαχείρισης και εκμετάλλευσης χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η POLISPARK μετρά ήδη 11 χρόνια στον χώρο της διαχείρισης και εκμετάλλευσης χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα.

11 χρόνια POLISPARK

1.976 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2014)

Η POLISPARK μετρά ήδη 11 χρόνια στον χώρο της διαχείρισης και εκμετάλλευσης χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα. Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Λ. Σλάβη, Πρόεδρο & τον κ. Ησαΐα Χαράλαμπο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για τις πιστοποιημένες με ISO υπηρεσίες που προσφέρει η POLISPARK.

Ερ: Πόσοι Σταθμοί Αυτοκινήτων απαρτίζουν σήμερα το δίκτυο των POLISPARK στην Ελλάδα;
Απ: Στο δίκτυό μας περιλαμβάνονται σήμερα επτά (7) Σταθμοί εκ των οποίων τέσσερις στην Αθήνα (Ριζάρη, Πλ. Κάνιγγος, Πλατεία Αιγύπου και Πλατεία Νοσοκομείου Παίδων) των οποίων παραχωρησιούχος είναι η «Αθηναϊκοί Σταθμοί Αυτοκινήτων», ένας στην Νέα Σμύρνη με παραχωρησιούχο τη Smyrni Park, ένας στην Θεσσαλονίκη με παραχωρησιούχο την Salonika Park και ένας στον Πειραιά με παραχωρησιούχο την «Σταθμός Αυτοκινήτων Αγίου Νικολάου» στην Πλατεία προ του εκθεσιακού Κέντρου του ΟΛΠ.Ερ:Έχοντας συμπληρώσει 10 και πλέον χρόνια από την πρώτη χρονιά λειτουργίας των POLISPARK στην Ελλάδα, ποια θα λέγατε ότι είναι αυτή τη στιγμή τα μοναδικά πλεονεκτήματα των Σταθμών Αυτοκινήτων του δικτύου POLISPARK;
Απ: Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των Σταθμών μας, στα οποία πολλοί προσπάθησαν να μας μιμηθούν αλλά δεν μπόρεσαν να φθάσουν στο επίπεδό μας, έχουν να κάνουν κυρίως με την άνεση και την φροντίδα των πελατών μας. Πουθενά π.χ. δεν θα δείτε την διαγράμμιση των θέσεων να εκτείνεται κατακόρυφα στους τοίχους ώστε ο οδηγός, όταν παρκάρει και δεν μπορεί να βλέπει την διαγράμμιση του δαπέδου, να προσδιορίζει την θέση του εύκολα. Είναι τα ελαστικά stops με τα οποία ο οδηγός είναι βέβαιος ότι το όχημά του βρίσκεται μέσα στα όρια της θέσης και δεν κινδυνεύει είτε να κτυπήσει στον περιμετρικό τοίχο είτε να συγκρουσθεί έστω και ελαφρά με όχημα που έχει ήδη σταθμεύσει ή πρόκειται να σταθμεύσει στην επόμενη σε ευθεία θέση στάθμευσης. Σε όλους του Σταθμούς μας ο πελάτης θα βρει ένα σαλόνι για να ξεκουραστεί, να περιμένει να πλυθεί το όχημά του ή να περιμένει τον συνεπιβάτη του σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο τελειώσει πιο νωρίς την απασχόλησή του. Είναι η ευγένεια του προσωπικού μας. Είναι ακόμη ο μοναδικός σχεδιασμός της κυκλοφορίας μέσα στους Σταθμούς και στις αλλαγές επιπέδων που δεν θα το βρείτε πουθενά, είναι ο επιτυχημένος τρόπος αρίθμησης των θέσεων και διαφορετικού ανά όροφο χρωματισμού διαδρόμων κυκλοφορίας και τοιχωμάτων ώστε οι χρήστες των Σταθμών μας να μη δυσκολεύονται ποτέ να βρουν την θέση τους πράγμα που συμβαίνει σε πολλούς άλλους σταθμούς. 
Είμαστε η μία από τις δύο συνολικά επιχειρήσεις του χώρου που είναι πιστοποιημένες κατά ISO και αυτό δεν αποτελεί για εμάς τυπική διαδικασία, καθώς έχουμε συμβάλει και επιδιώκουμε διαρκώς την βελτίωση των διαδικασιών και την εξέλιξης και της ίδιας της Πιστοποίησης. Είμαστε οι μόνοι που βραβευθήκαμε από το International Project Managers Association στο παγκόσμιο Συνέδριο του 2012 και οι μόνοι που τολμήσαμε να αναθέσουμε να αξιολογήσει το οικολογικό μας αποτύπωμα σε διεθνώς πιστοποιημένη εταιρία Close the Loop, η οποία μετά από ενδελεχή αξιολόγηση με βάση τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα αποφάνθηκε ότι «η POLISPARK» έχει να παρουσιάσει ένα υψηλό επίπεδο υπευθυνότητας σε όλες τις διαστάσεις της βιωσιμότητας και σε πολλές πτυχές της.…» και μας κατέταξε στις υψηλότατες βαθμίδες. 
Τέλος, είμαστε η μοναδική επιχείρηση μέλος της European Parking Association. Σοβαρό πλεονέκτημά μας είναι η ασφάλεια των οχημάτων και το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να βγει με άλλο αυτοκίνητο από εκείνο για το οποίο εκδόθηκε το εισιτήριό του με το συγκεκριμένο barcode, και το ότι διαθέτουμε ειδικούς χώρους για τους μόνιμους πελάτες, όπου δεν μπορούν να περάσουν οι διερχόμενοι και να καταλάβουν κάποια θέση που συμβαίνει να είναι κενή, όπως και ότι κάθε μόνιμος πελάτης έχει συγκεκριμένη θέση στην οποία αναγράφεται και ο αριθμός του οχήματός ώστε να μη καταληφθεί από κανένα άλλο. Τέλος, οι πελάτες του Σταθμού της οδού Ριζάρη έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τον τελικό τους προορισμό ή να επιστρέψουν από αυτόν στον Σταθμό κάνοντας χρήση του ειδικού οχήματος, το οποίο σε συνεχή βάση από τις οκτώ το πρωί ως τις εννιά το βράδυ πηγαινοέρχεται ως την πλατεία Κολωνακίου.Ερ: Ποιες επιπλέον προσφορές και ειδικά προγράμματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ισχύ για τους πελάτες των POLISPARK;
Απ: Από την καθιέρωση του νέου τιμολογίου του ενός και μισού Ευρώ (1,50 ευρώ) ανά ώρα έπαψαν να ισχύουν αρκετές από τις παλαιότερες προσφορές μας (όπως π.χ. 50% έκπτωση σε ειδικές κατηγορίες κ.λπ) που δεν είχαν νόημα με τις νέες τιμές, με εξαίρεση την μειωμένη τιμή του ενός Ευρώ (1,00 ευρώ) ανά ώρα για φοιτητές, η οποία πλέον ισχύει και σε Σταθμούς όπου μέχρι τώρα δεν ίσχυε. Περαιτέρω διατηρούμε την τιμή του ενός Ευρώ (1,00 ευρώ) ανά ώρα για τους πελάτες ορισμένων μεγάλων επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου με τις οποίες είχαμε υπογράψει ειδικές συμβάσεις, όπως Hondos Center, ΑΒ Βασιλόπουλος κ.λπ. Όσον αφορά στους πελάτες με μηνιαία σύμβαση έχουμε καθιερώσει ειδικές τιμές 12ώρου για εκείνους που δεν χρειάζονται θέση στάθμευσης για όλο το 24ωρο, προβλέπουμε ειδική τιμολόγηση επιχειρήσεων που μισθώνουν θέσεις για στόλο οχημάτων, προσφέρουμε έκπτωση 20% τόσο στους πελάτες που θα μας συστήσουν κάποιο φίλο τους όσο και στον φίλο τους που θα γίνει νέος πελάτης μας για όσο διάστημα παραμένουν αμφότεροι πελάτες, εφαρμόζουμε ειδικά τιμολόγια σε ορισμένες κατηγορίες πελατών, όπως στους γιατρούς σε περιοχές των Νοσοκομείων (π.χ. του Λαϊκού, του Παίδων, του Ευαγγελισμού).
Επίσης μπορεί κάποιος να σταθμεύει για ένα χρόνο προπληρώνοντας ένδεκα μήνες. Κατά τις θερινές διακοπές φιλοξενούμε αυτοκίνητα εκείνων που θα λείψουν, ώστε να μη τα αφήσουν εκτεθειμένα στον δρόμο, έναντι πενήντα Ευρώ (50 ευρώ) τον μήνα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα βγει από τον Σταθμό κατά την διάρκεια του μήνα. Η ίδια τιμή ισχύει και για όσους θα ήθελαν να αποθηκεύσουν το όχημά τους του οποίου έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας ή, γενικότερα, δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα.Ερ: Με την ηλεκτροκίνηση να βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και στη χώρα μας, ποιες είναι οι υποδομές που μπορεί να βρει σήμερα ο κάτοχος ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου στους Σταθμούς Αυτοκινήτων POLISPARK;
Απ: Η εταιρία μας είναι η πρώτη και ίσως, ακόμη, η μοναδική που έχει εγκαταστήσει σε όλους τους Σταθμούς της φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία Fortisis, ενώ ακόμη το θεσμικό πλαίσιο είναι υπό διαμόρφωση. Μάλιστα στον Σταθμό της οδού Ριζάρη υπάρχει ο μοναδικός στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους στην Ευρώπη ταχυφορτιστές, με τον οποίο ο συσσωρευτής ενός οχήματος μπορεί να φορτισθεί πλήρως μέσα σε 20 έως 30 λεπτά.  

H POLISPARK είναι η μία από τις δύο συνολικά επιχειρήσεις του χώρου που είναι πιστοποιημένες κατά ISO.

H POLISPARK είναι η μία από τις δύο συνολικά επιχειρήσεις του χώρου που είναι πιστοποιημένες κατά ISO.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN