H μάσκα του Kia CUB ενσωματώνει τους αεραγωγούς διαθέτοντας προβολείς τεχνολογίας  LED δύο σημείων, με τους μεγάλους τροχούς των 19 ιντσών.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H μάσκα του Kia CUB ενσωματώνει τους αεραγωγούς διαθέτοντας προβολείς τεχνολογίας LED δύο σημείων, με τους μεγάλους τροχούς των 19 ιντσών.

To Kia CUB αποκαλύπτεται

5.992 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2013)

Το νέο τετράθυρο κουπέ μοντέλο της Kia παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σεούλ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την άκρως δυναμική και πρωτοποριακή του σχεδίαση.

Τις προηγούμενες ημέρες σας παρουσιάσαμε τις πρώτες πληροφορίες που αφορούσαν το νέο μοντέλο της Kia. To νέο τετράθυρο κουπέ μοντέλο έκανε την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σεούλ και σας δείχνουμε τις πρώτες φωτογραφίες του. Το CUB έχει λιγότερο από τέσσερα μέτρα μήκος, με τις πόρτες να ανοίγουν αντικριστά και έτσι «απουσιάζει» η μεσαία κολώνα. Σχεδιαστικά, το μοντέλο διαθέτει αρκετές καμπύλες, οι οποίες ενισχύουν το κόμπακτ χαρακτήρα του. 
Στο εμπρόσθιο τμήμα, η μάσκα ενσωματώνει τους αεραγωγούς διαθέτοντας προβολείς τεχνολογίας  LED δύο σημείων, με τους μεγάλους τροχούς των 19 ιντσών να συμπληρώνουν το καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ανάλογη είναι η εικόνα και στο πίσω μέρος, όπου το αισθητικό αποτέλεσμα αποσπά θετικά σχόλια. 
Περνώντας στο εσωτερικό, η Κia αναφέρει ότι το νέο της μοντέλο διαθέτει μια άνετη καμπίνα, ενώ η συνολική σχεδίαση είναι αρκετά πρωτοποριακή. 
 
Στον τομέα των κινητήρων, το CUB διαθέτει τον νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6-λίτρων GDI (άμεσου ψεκασμού βενζίνης) – που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο νέο Kia pro_ceed GT και GT ceed. 
Εξοπλισμένο με ένα υπερσυμπιεστή twin-scroll και με ενισχυμένα εσωτερικά εξαρτήματα, ο νέος κινητήρας παράγει 51% περισσότερη ισχύ (204 PS) και 60% περισσότερη ροπή (265 Nm) σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό 1,6 λίτρων κινητήρα. Το συγκεκριμένο μοτέρ δίνει τη δυνατότητα και στα δύο ευρωπαϊκά μοντέλα GT της Kia, με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, να επιταχύνουν στα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα  σε 7,7 δευτερόλεπτα και να αγγίξουν την τελική ταχύτητα των 230 χλμ./ώρα.
Τέλος, σημειώνουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για να τεθεί το Kia CUB σε μαζική παραγωγή, αλλά όπως και να έχει η σχεδίαση του μοντέλου αναμένεται να επηρεάσει μελλοντικά αυτοκίνητα της εταιρείας. 

Tο πίσω μέρος ακολουθεί την ίδια ιδιαίτερη φιλοσοφία σχεδίασης με το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Tο πίσω μέρος ακολουθεί την ίδια ιδιαίτερη φιλοσοφία σχεδίασης με το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL