Στο Σαλόνι του Τόκιο θα κάνει ντεμπούτο το νέο concept της Toyota, το μικρό Aqua aka Prius C Air Roadster, με compact διαστάσεις και υβριδικό σύνολο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Σαλόνι του Τόκιο θα κάνει ντεμπούτο το νέο concept της Toyota, το μικρό Aqua aka Prius C Air Roadster, με compact διαστάσεις και υβριδικό σύνολο.

2θέσιο μικρό roadster και από την Toyota…

5.504 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2013)

Η Toyota θα παρουσιάσει στο Τόκιο το Aqua aka Prius C Air Roadster Concept, ένα ντιζαϊνάτο υβριδικό cabriolet 100 ίππων, με συμπαγείς διαστάσεις και μέση κατανάλωση μόλις 2,8 λτ./100 χλμ!

Μετά τη Honda και την Daihatsu πλέον και η Toyota ανακοίνωσε ότι στο επερχόμενο Σαλόνι του Τόκιο θα κάνει πρεμιέρα το νέο της concept, το 2θέσιο Aqua aka Prius C Air Roadster. Πιο συγκεκριμένα, το πρωτότυπο «ανοιχτό» μοντέλο έχει μήκος 3.990 χλστ., πλάτος 1.690 χλστ. και ύψος 1.440 χλστ., ενώ το μεταξόνιό του βρίσκεται στα 2.550 χλστ.Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βασίζεται σχεδιαστικά αλλά και μηχανικά σε ένα άλλο πρωτότυπο, που έχει παρουσιάσει η ιαπωνική φίρμα, το Aqua G Sports, το οποίο φέρει έναν 1,5 λτ. βενζινοκινητήρα τεχνολογίας Atkinson, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου CVT αποδίδει συνολικά 100 ίππους, αλλά έχει μέση κατανάλωση μόλις 2,82 λτ./χλμ.Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά για το εν λόγω roadster, αλλά από την εικόνα αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι ότι διαθέτει μια ευμεγέθη «τραπεζοειδή» μάσκα και μεγάλους «τριγωνικούς» προβολείς, ενώ πιθανότατα «κάθεται», όπως και το Aqua G Sports, σε 17άρες ζάντες αλουμινίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test