Το ανανεωμένο Citroen C4 Sedan, θα ονομάζεται C-Quatre.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Citroen C4 Sedan, θα ονομάζεται C-Quatre.

Το ανανεωμένο Citroen C4 Sedan

(22/4/2009)

Την έκθεση της Σαγκάης διάλεξε η Citroen για να παρουσιάσει το ανανεωμένο C4 Sedan. Το νέο όνομα του μοντέλου είναι C-Quatre και διαφέρει με το υπάρχον μοντέλο κυρίως στο πίσω μέρος. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στον εσωτερικό διάκοσμο, ο οποίος διατηρεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία.

Αρκετά πιο γοητευτικό παρουσιάζεται το ανανεωμένο Citroen C4 Sedan, το οποίο πλέον ακούει στο όνομα C-Quatre, όπου Quattre είναι ο αριθμός 4 στη γαλλική γλώσσα. Αντίθετα με το C5 όπου η γραμμή της οροφής πέφτει ομαλά στο πίσω μέρος, στο C-Quatre οι τρεις όγκοι είναι πιο ξεκάθαροι και το πίσω μέρος θυμίζει αρκετά το μεγαλύτερο μοντέλο. Εκεί εντοπίζονται και οι μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον C4 Sedan. Μεγαλύτερα είναι τα φωτιστικά σώματα, ακολουθούν οριζόντια διάταξη και εκτείνονται και στην πέμπτη πόρτα, αντίθετα με το υπάρχον μοντέλο, όπου περιορίζονται στο πίσω φτερό και έχουν σχήμα μπούμερανγκ. Μεγαλύτερος επίσης είναι ο πίσω προφυλακτήρας, η οριζόντια χρωμιωμένη λωρίδα στην πόρτα έχει διατηρηθεί, ενώ το έντονο νεύρο στον πίσω θόλο προδίδει δυναμισμό στο μοντέλο.

Αρκετά δυναμικό εμφανίζεται το πίσω μέρος του οχήματος, τα φωτιστικά σώματα θυμίζουν C5.

Αρκετά δυναμικό εμφανίζεται το πίσω μέρος του οχήματος, τα φωτιστικά σώματα θυμίζουν C5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο εμπρός μέρος οι επεμβάσεις είναι πιο περιορισμένες και εντοπίζονται στην επανασχεδιασμένη μάσκα με τη μεγαλύτερη τραπεζοειδή εισαγωγή του αέρα και στους προβολείς ομίχλης, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στην άκρη της εισαγωγής σε δικό τους «διαμέρισμα». Ελαφρώς πιο έντονα επίσης είναι τα νεύρα στο καπό, όπως επίσης το νεύρο στο πλάι και τα σπόιλερ χαμηλά. Τέλος, μεγαλύτερη καμπύλη έχει η γραμμή της οροφής στο κέντρο της, δίνοντας έτσι στο μοντέλο ένα πιο αεροδυναμικό σχήμα.
Στο εσωτερικό από την άλλη οι αλλαγές είναι πιο δυσδιάκριτες. Η μεγαλύτερη εντοπίζεται στην απουσία της οθόνης πάνω από το τιμόνι στην οποία απεικονιζόταν το στροφόμετρο. Αυτό έχει μεταφερθεί στην οθόνη που βρίσκεται ψηλά στην κεντρική κονσόλα. Το τιμόνι με το σταθερό κέντρο και την περιστροφόμενη στεφάνη έχει διατηρηθεί, ενώ πιο ποιοτικά φαίνονται να είναι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό.
Το ανανεωμένο Citroen C4 Sedan θα αρχίσει να διατίθεται στην κινεζική αγορά με το όνομα C-Quatre τον Ιούνιο, το χρονοδιάγραμμα όμως για την ευρωπαϊκή αγορά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την γαλλική εταιρεία.
PEIRAIOS LEASING
OPEL