Mini από τη Rolls Royce
Διαβάστηκε από 6592 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/11/2009
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Mini που θα ετοιμάζεται από τη Rolls-Royce δείχνουν ότι εξωτερικά το αυτοκίνητο δεν θα αλλάξει
Μπορεί η βρετανική εταιρεία να μην έχει στα σκαριά το δικό της μικρό αυτοκίνητο (όπως η Aston Martin με το Cygnet που βασίζεται στο Toyota iQ), όμως αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου από το να προχωρήσει σε μια απλή συνεργασία με την BMW σχετικά με μια ειδική έκδοση του Mini.
Η πολυτέλεια στο εσωτερικό είναι ολοφάνερη, αφού τα πάντα θα είναι καλυμμένα με δέρμα
Η λογική γύρω από την κατασκευή του πιο πολυτελούς Mini που θα δουν τα μάτια μας, είναι πρώτον ότι υπάρχει κοινό για ένα τόσο πολυτελές μικρό αυτοκίνητο, και δεύτερον ότι όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του project, επειδή πρόκειται για μικρό αυτοκίνητο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί αυτό να προσφέρει την πολυτέλεια ενός μεγαλύτερου. Μάλιστα πολύ μεγαλύτερου, αφού το σημαντικότερο στοιχείο που έχει διαρρεύσει είναι ότι τα μοντέλα αφού παραγγελθούν και συναρμολογηθούν, για την τελική τους διαμόρφωση θα πηγαίνουν στο εργοστάσιο της Rolls-Royce από όπου οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν διεξοδικά το τελικό αποτέλεσμα. Θα μπορούν δηλαδή να επιλέξουν τους χρωματισμούς και τις δερμάτινες επενδύσεις, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία πολυτέλειας που τοποθετούνται και στα οχήματα της Rolls-Royce! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή των μοντέλων, καθώς και με την έναρξη των παραγγελιών δεν υπάρχον ακόμη.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο Kia EV5 GT διέρρευσε πριν το ντεμπούτο του

Επίσημο: Στο Παρίσι για το ανανεωμένο Nissan Qashqai (+video)

009 Grand: Το νέο υπερπολυτελές μίνι βαν της Zeekr

Το νέο Opel Frontera διέρρευσε πριν αποκαλυφθεί στην Ευρώπη

Το Subaru WRX επέστρεψε στην έκδοση Club Spec!

Όσα ξέρουμε για το νέο Dodge Charger πριν την παρουσίαση του

Karma Gyesera: Αυτός είναι ο ανταγωνιστής του Tesla Model S

Έρχεται το hypercar Jaguar C-X75 14 χρόνια μετά την παρουσίαση του

Νέο βίντεο-teaser δημοσίευσε η Peugeot για το ηλεκτρικό e-5008

L6: Ντεμπούτο για το πρώτο μοντέλο της κινέζικης IM στην Ευρώπη