Υπέροχο design, βάρος και... μυικός όγκος συγκεντρωμένος μπροστά, girder ανάρτηση μπροστά με 2 αμορτισέρ, επιθετικό όσο δεν πάει.

Υπέροχο design, βάρος και... μυικός όγκος συγκεντρωμένος μπροστά, girder ανάρτηση μπροστά με 2 αμορτισέρ, επιθετικό όσο δεν πάει.

Alpha 1189 από τη Zaluski Design

1.595 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2014)

Πρόσφατα ανακαλύψαμε στο Instagram, τον πολλά υποσχόμενο σχεδιαστή Justin Zaluski της Zaluski Design. Μιλήσαμε μαζί του μέσω διαδικτύου, για την εκπληκτική concept μοτοσικλέτα Alpha 1189, που σας παρουσιάζουμε εδώ.

Ο Justin Zaluski ζει και δουλεύει στο Τορόντο του Καναδά, σχεδιάζοντας εξαρτήματα μικρής παραγωγής για διάφορες εταιρείες, στον τομέα των aftermarket αξεσουάρ για τη βιομηχανία αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.Στον ελεύθερο χρόνο του, σχεδιάζει τις δικές του δημιουργίες, μία από τις οποίες είναι και η concept μοτοσικλέτα Alpha 1189, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.Ο σχεδιασμός του Alpha ξεκίνησε το 2011, όταν ο Justin βρισκόταν ακόμα στο κολέγιο, στο πτυχίο του πάνω στο βιομηχανικό Design. Το Alpha 1189 γεννήθηκε στο κολέγιο, μέσα από ένα project για τη δημιουργία ενός 3D μοντέλου, χρησιμοποιώντας CAD πρόγραμμα στον υπολογιστή. Ο Justin ξεκίνησε από το πλαίσιο, και το ρεζερβουάρ, ενώ παρόλο που ήθελε να ολοκληρώσει το project, τελικά του πήρε 2 χρόνια, μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει σε αυτό, και να τελειώσει ότι είχε αρχίσει στο κολέγιο. Επέστρεψε στο πρώτο σχέδιο για το πλαίσιο και το ρεζερβουάρ, και άρχισε να προσθέτει κομμάτια, σχεδιασμένα όλα από το μηδέν, με τη βοήθεια CAD. Χίλια τριακόσια κομμάτια αργότερα, ήταν αρκετά ευχαριστημένος, ώστε να θεωρήσει τη μοτοσικλέτα ολοκληρωμένο project!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL