Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Αμιγώς ηλεκτρική η νέα Alfa Romeo Giulia

2.006 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2022)

Παρούσα στην γκάμα της Alfa Romeo θα συνεχίσει να είναι και μελλοντικά η Giulia, όμως θα προσφέρεται μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό. Ηλεκτρική θα είναι και η νέα ναυαρχίδα της ιταλικής μάρκας, που θα έρθει με τη μορφή ενός μεγάλου SUV!

Μίλησε για το μέλλον της Alfa o επικεφαλής της

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα νέα που αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα, Automotive News Europe. Ο επικεφαλής της ιταλικής μάρκας ανέλυσε το πλάνο της εταιρείας για το βραχυπρόθεσμο μέλλον της, το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τα λεγόμενά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ηλεκτροκίνηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγάλο ηλεκτρικό SUV η νέα ναυαρχίδα

Αφού λοιπόν ο Imparato μίλησε για τη νέα Tonale, ξεκαθάρισε πως η Alfa θα δώσει έμφαση στα SUV. Στο πλαίσιο αυτό γνωστοποίησε πως η Stelvio αναμένεται να ανανεωθεί κάποια στιγμή, ενώ το 2024 θα παρουσιαστεί και ένα νέο μικρότερο crossover που πιστεύεται ότι θα ονομάζεται Brennero. Το χαρτοφυλάκιο των SUV θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο περί το 2026-2027 όταν και θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο μεγάλο SUV, τοποθετημένο πάνω από τη Stelvio, που θα κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό!

Μόνο ηλεκτρική μελλοντικά η Giulia

Ηλεκτρικό όμως είναι και το μέλλον της Giulia. Ο Jean-Philippe Imparato σημείωσε πως το εντυπωσιακό σεντάν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην γκάμα των μοντέλων, αλλά πλέον μόνο με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης «Δεν εγκαταλείπουμε την Giulia. Θα υπάρξει μια μελλοντική Giulia και θα είναι μοντέλο αμιγώς ηλεκτρικό», ήταν τα λόγια του. Θυμίζουμε άλλωστε πως η Alfa Romeo σκοπεύει να γίνει αμιγώς ηλεκτρική μάρκα από το 2027 και έπειτα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO