Η αναβαθμισμένη Valkyrie, είναι επιπλέον εξοπλισμένη με ελαφριούς προβολείς.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αναβαθμισμένη Valkyrie, είναι επιπλέον εξοπλισμένη με ελαφριούς προβολείς.

Αναβαθμισμένη Valkyrie από την Aston Martin

2.728 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2017)

Μια αναβαθμισμένη έκδοση της Valkyrie, αποκάλυψε η Aston Martin, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό τα βελτιωμένα αεροδυναμικά στοιχεία, αλλά και επιρροές από μονοθέσιο της Formula 1.

Η εταιρεία έφερε στο φως της δημοσιότητας μια περαιτέρω έκδοση του αυτοκινήτου που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, με το αναβαθμισμένο μοντέλο να φέρει νέα αεροδυναμικά στοιχεία, στο αμάξωμα της καμπίνας αλλά και στα μπροστινά φτερά.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η Aston Martin αρνήθηκε να γνωστοποιήσει τις τεχνικές προδιαγραφές.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η Aston Martin αρνήθηκε να γνωστοποιήσει τις τεχνικές προδιαγραφές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η αναβαθμισμένη Valkyrie, είναι επιπλέον εξοπλισμένη με ελαφριούς προβολείς, οι οποίοι έχουν αντλήσει την έμπνευση τους από τη Formula 1 και συνδέονται σε ένα πλαίσιο αλουμινίου, που τους επιτρέπει να είναι κατά 30-40% ελαφρύτεροι, από τους ελαφρύτερους προβολείς που διατίθενται στην Aston Martin.

Ωστόσο η «υπόθεση λιγότερο βάρος» δεν σταματά εκεί, καθώς ένα άλλο σημείο στο αμάξωμα που είναι πιο ελαφρύ, είναι το σήμα της εταιρείας, το οποίο είναι χαραγμένο πάνω στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος.
Εκτός από το νέο αμάξωμα, η ενημερωμένη Valkyrie διαθέτει ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό που έχει σχεδιαστεί για να έχει αρκετό χώρο για δύο ενήλικες, με τα νέα καθίσματα να έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, δίνοντας στο σώμα μια κλίση που θυμίζει αυτή των πιλότων στα μονοθέσια της Formula 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ακόμα στοιχείο που έχει εμπνευστεί από τη Formula 1 είναι το αποσπώμενο τιμόνι, το οποίο φέρει πάνω του αρκετούς διακόπτες και μια οθόνη OLED, η οποία παρέχει στον οδηγό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ οι οδηγοί θα βρουν στο ταμπλό και δύο οθόνες, που δείχνουν εικόνα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου είναι τοποθετημένες κάμερες.

Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η Aston Martin αρνήθηκε να γνωστοποιήσει τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά οι τελευταίες φήμες δείχνουν ότι το αυτοκίνητο θα έχει έναν κινητήρα V12 6.5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγουν συνδυασμένη απόδοση περίπου 1146 ίππων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL