Ανανεωμένα Ford Fiesta & Focus: Mε LED από την «βασική» & οθονάρες
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένα Ford Fiesta & Focus: Mε LED από την «βασική» & οθονάρες

20.739 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

Η Ford ανανέωσε το Fiesta και το Focus και τους προσέφερε φρεσκαρισμένη εξωτερική εμφάνιση με LED φώτα από την βασική, μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό και πολλές επιλογές σε κινητήρα.

H Ford έδωσε στα Fiesta & Focus καινούρια όπλα σε κάθε τομέα 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα Fiesta και Focus ανανεώθηκαν το φθινόπωρο του 2021 με απόσταση λίγων εβδομάδων, μια κίνηση με την οποία η Ford αποδεικνύει πως θέλει να κρατήσει ανταγωνιστικούς τους εκπροσώπους της σε δύο από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες της αγοράς. Η μάρκα ακολούθησε την ίδια συνταγή και στις δύο περιπτώσεις, καθώς φρόντισε να προχωρήσει σε ουσιαστικές αισθητικές επεμβάσεις στην σχεδίαση των αυτοκινήτων, να τα κάνει πιο hi-tech και να τους προσφέρει μια πλήρη φαρέτρα από κινητήρια σύνολα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αλλαγές που έκανε η Ford.

Σχεδίαση: Έγιναν πιο κομψά με LED φώτα από την «βασική»

Τόσο στο Fiesta όσο και στο Focus, η Ford μετέφερε το έμβλημα από το καπό στο κέντρο της γρίλιας και αύξησε το ύψος του ρύγχους, ώστε να κάνει τα μοντέλα πιο εντυπωσιακά στον δρόμο. Στο Fiesta, oι προβολείς LED για πρώτη φορά προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Matrix LED είναι διαθέσιμη στις πλούσιες εκδόσεις και περιλαμβάνει αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων (Glare-Free High Beam). Στο πίσω τμήμα, τα στάνταρ φώτα αποκτούν νέα μαύρα πλαίσια για μία πιο σοφιστικέ εμφάνιση, ενώ τα προαιρετικά πίσω φώτα LED συμπληρώνονται με ένα Premium Black εξωτερικό φινίρισμα.
Όσον αφορά στο Focus, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με φωτιστικά σώματα LED με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης σε όλες τις εκδόσεις ενώ, προαιρετικά διατίθεται κάμερα, που «βλέπει» τα διερχόμενα οχήματα και σβήνει τους λαμπτήρες που πρέπει, ώστε οι οδηγοί που βρίσκονται στο αντίθετο ρεύμα να μην τυφλώνονται από το φως. Οι 5θυρες εκδόσεις και τα wagon μοντέλα έχουν πλέον σκουρόχρωμα πίσω φώτα LED με νέο μοτίβο που δίνουν premium αίσθηση. Φυσικά, και τα δύο μοντέλα λαμβάνουν μικρές ξεχωριστές πινελιές ανάλογα το εξοπλιστικό επίπεδο.

Εσωτερικό: Πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών το Fiesta, οθόνη αφής 13,2 ιντσών το Focus

Πλέον, το Fiesta facelift διατίθεται με μια νέα πλήρως προσαρμοζόμενη ψηφιακή οθόνη TFT 12,3 ιντσών που περιλαμβάνει θεματικές ενδείξεις που αντιστοιχούν στα επιλεγμένα Drive Modes, καθώς και μία ανεξάρτητη περιοχή για πληροφορίες υψηλής προτεραιότητας, όπως είναι για παράδειγμα η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας.
Τo Focus, από την άλλη, εξοπλίζεται με το νέο σύστημα infotainment SYNC 4 που μπορεί και μαθαίνει την συμπεριφορά και τις προτιμήσεις του οδηγού, το οποίο και υποστηρίζεται πλέον από μια ολοκαίνουρια 13,2 ιντσών οθόνη αφής. Η νέα οθόνη αφής περιλαμβάνει επίσης χειριστήρια για λειτουργίες όπως η θέρμανση και ο εξαερισμός που μέχρι πρότινος ενεργοποιούνταν με φυσικά κουμπιά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πιο απέριττης και μινιμαλιστικής κεντρικής κονσόλας.  Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
OPEL