Ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων συνεχίζει την παρουσία του και στις ανανεωμένες εκδόσεις.

Αυτή τη φορά όμως, το μοτέρ συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift.

Ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων συνεχίζει την παρουσία του και στις ανανεωμένες εκδόσεις.

Αυτή τη φορά όμως, το μοτέρ συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift.

Παρατηρούμε πολλά κοινά σημεία με άλλα καινούρια μοντέλα της μάρκας όπως η A-Class και η CLS.

Aνανεωμένες Mercedes-AMG C63 & C63 S

3.212 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2018)

Ντεμπούτο στην Έκθεση της Νέας Υόρκης κάνουν οι ανανεωμένες εκδόσεις της Mercedes-AMG C63 και C63 S. Δείτε τι αλλάζει και τι μένει ίδιο.

Την ανανεωμένη γκάμα της C63 παρουσιάζει στην Έκθεση της Νέας Υόρκης η Mercedes προσφέροντας στα μοντέλα ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση και πιο πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις παραπάνω εικόνες, οι διαφορές στην εμφάνιση δεν είναι πολλές. Αν είναι κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι η παρουσία της γρίλιας Panamericana που συνδυάζεται μοναδικά με νέους εισαγωγείς αέρα με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένους για να κάνουν το μοντέλο πιο πλατύ και σπορτίφ. Οι σχεδιαστές της μάρκας ισχυρίζονται πως βελτίωσαν την αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει νέο σύστημα εξάτμισης και ανανεωμένος διαχύτης.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, παρατηρούμε πολλά κοινά σημεία με άλλα καινούρια μοντέλα της μάρκας όπως η A-Class και η CLS. Προσφέρεται ωστόσο καινούριος εξοπλισμός με σπορ επενδυμένο με δέρμα τιμόνι και εξοπλισμένο με Touch Control επιλογές, 12,3 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη infotainment 7 ή 10,25 ιντσών. Από την πλευρά τους, τα καθίσματα ντύνονται σε δίτονο δέρμα σε magma γκρι και μαύρο χρώμα.
 
Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων συνεχίζει την παρουσία του και στις ανανεωμένες εκδόσεις με απόδοση 476 άλογα και 650 Νm ροπής στο απλό μοντέλο και 510 άλογα και 700 Nm ροπής στην Mercedes-AMG C63 S. Αυτή τη φορά όμως, το μοτέρ συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift και του δίνει την δυνατότητα να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 290 χλμ./ώρα. Αλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και στο σύστημα ΑΜG DYNAMICS που δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει μέσα από 6 modes οδήγησης: Slippery, Comfort, Sport, Sport+, RACE και Individual.

Πληροφορίες για τις τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

EUROINS PASXA
KIA