Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις τις αλλαγές στο ανανεωμένο SEAT Ibiza.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις τις αλλαγές στο ανανεωμένο SEAT Ibiza.

Ανανεωμένο SEAT Ibiza

6.023 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2015)

Επί ισπανικού εδάφους και συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης θα αποκαλυφθεί το ανανεωμένο Ibiza. Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το ανανεωμένο SEAT Ibiza έχει ανεπαίσθητες αισθητικές παρεμβάσεις στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλακτήρες. Αλλαγές που θα περάσουν σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος και κινητήρων. Οι αλλαγές αυτές πλαισιώνονται από νέα σχέδια ζαντών και νέα χρώματα αμαξώματος.Στο εσωτερικό του, οι αλλαγές είναι πιο έντονες, αφού έχει πλέον περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς, δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ διαθέτει και νέο σύστημα πολυμέσων, με οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Μάλιστα σύμφωνα με τη SEAT τα υλικά είναι ποιοτικότερα.Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Ibiza θα συναντήσουμε όλες τις νέες εκδόσεις των κινητήρων TSI και TDI, οι οποίοι θα πληρούν προδιαγραφές Euro 6. Συγκεκριμένα το Ibiza θα εφοδιάζεται στο εξής με τον 1,0 λτ. τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα του ομίλου ο οποίος αποδίδει 75 ίππους.
Μάλιστα θα έχει και τις υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις του με 95 άλογα και 160 Nm ροπής και με 110 άλογα και 200 Nm ροπής. Θα υπάρχει όμως και ο 1.4 TSI ACT με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων με 150 ίππους και 250 Nm ροπής. Νέος είναι και ο 3κύλινδρος 1,4 λτ. TDI με 75 ίππους και θα πλαισιώνεται από τους υπόλοιπους TDI με τους 90 και τους 105 ίππους.Το ανανεωμένο Seat Ibiza θα το δούμε στη χώρα μας το ερχόμενο φθινόπωρο. 

Το εσωτερικό έχει αλλάξει. Διαθέτει πλέον δυνατότητα χρωματικών συνδυασμών και νέο σύστημα πολυμέσων.

Το εσωτερικό έχει αλλάξει. Διαθέτει πλέον δυνατότητα χρωματικών συνδυασμών και νέο σύστημα πολυμέσων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw