Η Radical αναμένεται να παρουσιάσει στο Goodwood Festival of Speed το ολοκαίνουργιο Rapture.

Αντίστροφη μέτρηση για το Radical Rapture

1.613 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2019)

Η Radical αναμένεται να παρουσιάσει στο Goodwood Festival of Speed το ολοκαίνουργιο Rapture, αλλά πριν από αυτό φρόντισε να δημοσιεύσει μία εικόνα teaser.

Όντας προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί στις 4 Ιουλίου, το Rapture είναι σπορ αυτοκίνητο μα άδεια να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους, ωστόσο η εταιρεία υπόσχεται πως θα προσφέρει την αίσθηση ενός μοντέλου που είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για την πίστα.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρει, ωστόσο υπαινίσσεται ότι το μοντέλο θα έχει εκπληκτική απόδοση. Ταυτόχρονα υποστηρίζει πως θα επωφεληθεί από τις τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας στον τομέα της μετάδοσης κίνησης, της αεροδυναμικής και της τεχνολογίας.
 
Φτάνοντας στην εικόνα, εκεί βλέπουμε πως το Rapture  θα έχει στα πίσω μέρος μία μεγάλη αεροτομή, ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν κυκλική σχεδίαση. Κάποια άλλη ασφαλή πληροφορία δεν υπάρχει, ωστόσο η αίσθηση που επικρατεί είναι πως το νέο μοντέλο ακολουθεί τα βήματα του SR8 και του RXC Spyder.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποκάλυψη του μοντέλου την Πέμπτη, το Rapture θα κάνει την παρθενική του διαδρομή συμμετέχοντας στο Goodwood.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO