Το νέο Toyota Etios Cross διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα μπροστά με «αγριωπά» προστατευτικά και νέες ζάντες αλουμινίου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Toyota Etios Cross διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα μπροστά με «αγριωπά» προστατευτικά και νέες ζάντες αλουμινίου.

Αποκαλύφθηκε το νέο Toyota Etios Cross

7.482 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2013)

Το Etios λανσάρεται και σε «Cross» έκδοση, το οποίο θα διαθέτει σχεδιαστικά και μηχανολογικά στοιχεία 2κίνητου crossover, ενώ θα τροφοδοτείται από έναν 1,5 λτ., που αποδίδει 96 ίππους.

Σε νέα έκδοση «cross» θα κυκλοφορήσει άμεσα η ιαπωνική φίρμα το Etios, ακολουθώντας τον κανόνα των μικρών και compact crossover πόλης. Το νέο Etios Cross λοιπόν δέχτηκε ορισμένες αλλαγές για να αποκτήσει μια πιο επιθετική και… «SUVική» εικόνα. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα μπροστά με «αγριωπά» προστατευτικά. Επίσης, στα πλαϊνά φτερά θα φέρει πλαστικά προστατευτικά, ενώ θα «κάθεται» σε νέες ζάντες αλουμινίου. Παράλληλα, θα έχει και ράγες οροφής, οι οποίες μπορούν να μεταφέρουν μέχρι 50 κιλά φορτίου. Επιπλέον θα διατίθεται με μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων (εξωτερικά).Από την άλλη, στο εσωτερικό βλέπουμε μια καμπίνα με ποιοτικά υλικά και μια μεγάλη κεντρική κονσόλα, που συγκεντρώνει όλα τα όργανα λειτουργίας του μοντέλου.Όσον αφορά τον κινητήρα, θα «φορά» έναν 1.500άρη 16V, που αποδίδει 96 ίππους και συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο μέσω του οποίου θα μεταφέρεται η κίνηση μόνο στους μπροστινούς τροχούς. Σημειωτέον ότι και η ανάρτηση θα είναι ειδικά διαμορφωμένη για να «υποστηρίξει» την εν λόγω έκδοση.Τέλος, σημειώνεται ότι το Toyota Etios Cross θα λανσαριστεί από 18 Νοεμβρίου στη βραζιλιάνικη αγορά με τιμή που θα ξεκινά από τα 14.900 ευρώ περίπου. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο compact crossover ενδέχεται να το δούμε και στην ευρωπαϊκή αγορά κάποια στιγμή με διαφορετικά όμως μοτέρ, καθώς η ιαπωνική φίρμα δεν εκπροσωπείται στη Γηραιά Ήπειρο με κάποιο αντίστοιχο μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen