Aston Martin Vantage & DBX: Ξανά σε ρόλο Safety και Medical Car
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aston Martin Vantage & DBX: Ξανά σε ρόλο Safety και Medical Car

2.514 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2022)

H Aston Martin Vantage θα πάρει τον ρόλο του Αυτοκινήτου Ασφαλείας και η DBX αυτόν του Medical Car για 12 αγώνες της νέας χρονιάς.

Aston Martin Vantage & DBX συνεχίζουν στην Formula 1

Η Aston Martin ανακοίνωσε πως για μια ακόμη φορά τα αυτοκίνητά της θα χρησιμοποιηθούν για τους ρόλους του Αυτοκινήτου Ασφαλείας και του Ιατρικού Αυτοκινήτου για 12 αγώνες στη νέα σεζόν της Formula 1, με αρχή το Grand Prix της Αυστραλίας στη Μελβούρνη που θα γίνει στις 8-10 Απριλίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H Vantage θα χρησιμοποιηθεί ως Safety Car

Όπως και πέρυσι, η Aston Martin θα χρησιμοποιήσει μια Vantage ως Αυτοκίνητο Ασφαλείας που έχει κατασκευαστεί ειδικά για αυτόν τον ρόλο. Εκτός από βελτιώσεις στο κομμάτι της απόδοσής της μέσα στην πίστα, η βρετανική φίρμα έχει τοποθετήσει επιπλέον κεραίες, φώτα στην οροφή, ειδικά όργανα μέσα στην καμπίνα, κάμερες κ.α Ο Bernd Maylander θα βρίσκεται ξανά πίσω από το τιμόνι.

Medical Car η Aston Martin DBX

Η DBX θα χρησιμοποιηθεί ως Medical Car και όπως και η Vantage, έχει λάβει πολλές τροποποιήσεις όπως αγωνιστικά καθίσματα με ειδικές ζώνες ασφαλείας 6 σημείων, οθόνες τηλεόρασης, πυροσβεστήρες, απινιδωτή αλλά και ένα πολύ μεγάλο ιατρικό κιτ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA